Uppladdad

Gissa om jag sitter framför brasan?

Helt trätt, den är väldigt högljudd och smäller och smattrar som krut. Lite lustigt för den ger mig signaler till SALUT och det kan det vara värt efter en helg/dag som denna. Vad har hänt? Vad har vi gjort som? Faktiskt ingenting skärkilt eller speciellt utan det har bara varit till belåtenhet generellt😀

Magnus har lagt sig, han jobbar i morgon och då vet nu ju att han börjar tidigt. Flisan har planlagt sin kväll och har tidig start till skolan i morgon. Jag jobbar på La classe, en ny vecka föds.

Skönt att vakna upp tillsammans alla fyra🤪Ja, vi är ju fyra i sängen, Magnus är lyckligt lottad att ha flera fina flickor vid sin sida. 

Morgonen var så där lugn och fridfull som man kan önska sig när man kommit över 25 🤩 ingen stress, inga måsten utan kaffe i lugn och ro och bara njuta av nuet. Detta med att stanna upp och reflektera, lyssna, nej-vi hör ingenting som kallar på uppärksamhet utan då fanns det bara vi. De små stunder som det är så ger sådan välbehövlig mental avkoppling.

Ljust och finns inne i vårt rosa/musikrum och allt på mattan kändes extra skönt idag. Vi planerade lite hur vi skulle lägga upp dagen, vi fantiserade om nya husdjur när flisan kom ner och tittade underligt på oss. Ja, hur vanligt är det att man hittar sina föräldrar på mattan iförda mys/pyamas, utslagna och fnissandes som två tonåringar en söndagsmorgon? Hon såg road ut..

Vi gjorde oss i ordning allihop och åkte till Hjo, den lilla stad som ligger oss så varmt om hjärtat. Även en gråmulen dag som denna levererar den det man behöver. Naturligtvis är Vättern en stor bidragande orsak. Detta att kunna gå ner vid vattnet och lyssna, känna in, plocka sten och små pinnar och just idag hittade jag många fina pinnar som jag tänk ha till en ram till en målning på vaxduk vi fick när vi gifte oss. Tanken var att vi skulle hittat sånt på vår resa till Irland i höstas men banne mig, där fanns ingenting av den varan.

Ada och Signe tycker särskilt om detta promenadstråk där många andra vovvar varit före🙃Flisan agerade fotograf och vi tog även fina bilder på ett träd i parken en Blodbok som vi "döpte" till fruktbarhetens träd- Freja (Fröja) och varför förstår ni💋

Efter fotandet begav vi oss till ICA och handlade. Vi bestämde att köpa bröd och ta en lunchfika när vi kom hem och senare middag, och så blev det.

Supergott, och jag kände mig så glad av just inget särskilt, kanske bara detta att hittat de pinnar jag letat efter lite varstans i snart ett år, sådan kan räcka gott.

Min söndagsmassagekund kom och idag hände något som jag väntat på en tid. Vi hade bestämt att hon skulle få mer mjuk massage idag då hon har värk och se, det genererade massor för oss båda. Jag fick igång min helande funktion och Låtti såg små vita moln. En oerhörd hetta i mina händer och energin flödade. SÅ häftigt när detta drar i gång, det har i sin tur genererat fullt påslag av måbra i mig och glöd för allt möjligt som legat i dvala. Mina målargrejor kom fram, några tänkvärda citat ska upp på väggarna b.la.

En helt annan typ av massage följde med nästa på britsen, full kraft och leverans. Kul att ha två så olka massager efter vartannat😀

Jag lagade middag, torsk i ugn med gräddig räksås. Kokade massor med potatis, morötter och blomkål till. Bra att ha till veckan att steka. 

Vi åt och givetvis var jag jättehungrig och åt för mycket, för snabbt, grrr. Tänk att man aldrig lär sig..

Köket röjde vi upp, vi kikade på nytt tyg på nätet då vi tänker klä om dynorna på våra stolar i matsalen, ska ta mig till Hem & Hobby i veckan. 

Kvällen kom och vi varvade ner i greenroom/whiskeyrummet. Ni som är nya läsare vill jag förtydliga följande- vårt hus är stort och består av 9 rum, kök kontor, tvättstuga, bastu/relax så för enkelhetens skull namngav vi några av rummen, ja de flesta eftersom det är lättast att förstå vart man ska gå, eller förklara vilket rum man pratar om. 

Min älskling var nöjd och glad när han lade sig, vi har haft en så mycig helg och fyllt på oss med livets goda på alla plan. Flisan är pigg och mår bra igen efter sin dumma dust med sin mage. 

Slutet av veckan gott-allting gott.

Önskar att alla få en bra start på kommande vecka och att helgen varit fin.

En boostad bamsekram till er mina vänner ute i etern💋