Fredag 20/1

20. jan, 2017

Då har det hänt igen, kärlek vid första ögonkastet, en ny soulmate💋inte i fysisk form men ett märke vi har på La classe heter just Soulmate och denna snygga vårjacka med underbart foder och snygg struktur hängde där och verkade vänta på mig.

Idag har det varit en extra rolig dag. Jag har känt mig glad och kunderna har varit roade. Arbetet har känts lättsamt, alltid roligt att vara tillbaka och träffa mina söta arbetskamrater. De är så gulliga allihop. 😀

Jag vaknade några gånger i natt. Flisan var lite krasslig i magen. Hon sov som en stock när det var dax att gå upp. Ingen skola idag alltså.

Magnus var ledig idag, det innebar att vi åt frukost och gjorde yoga tillsammans. Skönt att Flisan inte behövde vara ensam hemma heller. Det var en vacker morgon, vindstilla och 6+, nej, det är ju långt ifrån vår. 

Jag åkte till jobbet. Lite lurigt på den lilla vägen från Djursätra och fram till byn. Bitvis var det gnistrande halka. Väl ute på stora vägen var det saltat och fritt.

Eva Karlssson som jobbar med  ME- Marja Entrich, var inbokad för att ge mig och Anna information om produkterna. Vi saluför detta märke i butiken och det är viktigt och roligt att vara påläst. En duktig kvinna denna Eva och nu vet vi lite mer om hur det fungerar. 

En lång snygg välklädd man i klädd hatt kom ner till oss när vi satt i möte, det var min darling som kom ner och hälsade när han hade ärende i staden. Kände en viss stolthet🤩

Därefter gick jag upp i butiken och det var då jag såg den. Jag provad den och smack🙃

Vi har REA med fin procent. Flera mysiga kunder och det börjar nu bli riktigt kul då jag känner igen dem och tvärtom. Jag börjar lära mig vad de tycker om mm och det känns extra bra.

Det blev en rätt så bra dag och jag kände mig nöjd när jag stängde, och visst tusan kom det en ny lättdunjacka i blek laxrosa och JA, den kom med hem den med😙

Hanna bokade in en ny tid för klippning, hon plockade fram toning till mig som jag ska lägga i håret i morgon. Två nyanser, en mörkare i hårbotten och en ljusare ton till resten. Har en tråkig utväxt och visst finns där flera små grå strån, konstigt vore annars..

När jag kom hen hade min älskade man dukat fint i matsalen. Kycklinfilé, stark kall vitlöksås, och ostgratinerad broccoli. Jag har ingenting att klaga på. Ett välsmakande BIG ZIN till det (zinfandeldruvan är en utav våra favoriter)

Efter maten plockade jag upp och visade dagens fina inköp från butiken, jag packade upp en låda kryddor mm från Alpnäring. 

Nu ska vi snart se en film. I kväll dippar vi knäckebröd i resten av vitlökssåsen-så gott och liiite nyttigare än chips🤪

Strax ska vi se en film innan läggdax. Magnus är ledig även i morgon och ska med Ingemar ut på ett jaktpass. Jag jobbar 11-16. 

Heidi och Carl kommer hit i morgon och hämtar hem Wera, de har Idun med sig och ska ta en fika. Vi ska upp till kyrkan här i byn och lyssna på Simon Ådahl. 

Nu får ni ha en fortsatt fin fredagskväll, så ses vi här i morgon. 

Varm kram till er ute i cyber😘