Onsdag 18/1

18. jan, 2017

Jättetrött men nöjd och glad, utan kexchoklad😀Jag ska sova inne hos flisan i natt, vi har samlat ihop diverse små vovvar och lagt oss. Jag tog med mig min rosa lilla kompis för att printa ner den här dagen. Körstart i kväll och den var amazing🤩

Vaknade av min 16 åring sa hejdå och gick iväg ut till bussen, min lilla flisa är 16 år- jösses vad tiden går..

Jag lyckade somna om en timma, vi vaknade samtidigt jag och min darling. Frukost för alla hemmavarande, vissa mer gapiga än andra..

Vanlig yoga i dag, alltså otaxsam🤪De små liven låg kvar uppe i soffan på fårsinnet i morse efter det att de varit ute. Antagligen vädret som påverkar dem.

Jag och Magnus gjorde oss beredda inför ett möte som vi haft inplanerat sedan en tid. Trevliga människor som kom med information, fikade och kikade runt här hemma. 

Nu ska vi samla in lite uppgifter och skicka in, så får vi se vart detta tar vägen.

Magnus åkte iväg till mor och far och städade, jag lagade viltfärsbiffar. Tog en kort runda med de små därefter in till staden och idag Maxmode. Birgit hade haft lite pyssel under förmiddagen men eftermiddagen blev seg.

Vid stängning mötte jag upp min kollega Therese från La classe, vi gick till Rådhuscafét och tog lite kaffe. Några av körens medlemmar satt där, lite samling innan samlingen i Hentorp🙃

Vi åkte till kyrkan och det blev en härlig start. Lite nytt och det var kanonkul. Sköna låtar.

Som vanligt blir man så påfylld av det mesta efter en övning och så även i kväll. Therese var nöjd och glad och så även en utav mina vänner från den tiden jag bodde i Tidan. Hon började också i vår kör idag, riktigt lyckat för dem båda🙂

När jag kom hem åt jag lite, sedvanlig kvällsrunda i damrummet och nu i säng. Min älskling har lagt sig sedan ett par timmar tillbaka. Jobb för honom i morgon.

Hoppas ni haft en bra dag, åter en dag till samlingen. Vädermässigt trist som tusan men förövrigt riktigt bra👍

Nu ska alla flickor på denna adressen sova. natti natti💋