Måndag 16/1

16. jan, 2017

De flesta älskar sina hem så även vi och vårt hem "växer" och utvecklas lite då och då. Det nya året har stått för en hel del inköp och uppdatering lite varstans, min älskling står för pysslet med ljud/musik/teknik och är duktig på detta.

I dag var vi i Skara, han har köpt en bas till ljudanläggningen uppe vid TV:n och han hämtade ut två paket med högtalare och ljudanläggning till vårt SPA nere i källaren och i köket. 

Vad vi är enormt duktiga på båda två är att fixa och trixa med allt så det kostar liten slant men blir oerhört galant- tadaaa😀We are a good team!

Vaknade lite för tidigt i morse, flisan hade smygit upp och jag vaknade av att hon sa hejdå när hon gick till bussen. Kunde inte somna om, gick en trappa ner och lade mig i soffan i whiskeyrummet och kurade en timma. Det ljusnade och jag såg solens strålar krypa upp utmed väggarna💋

Fixade frukost åt de små och väckte min darling till dukat bord. Vi åt och planerade dagen. 

Det blev en längre runda med alla kelgrisar, det var en vacker förmiddag även idag. 

Till Skara, tanken var att vi skulle tvättat bilen i tvätthall men då det fortfarande var minusgrader fick vi slopa det, det ska bli mildare nästa vecka så..

Det var en fin bashögtalare och det blev en bra affär👍Handlade på ICA Kvantum, åkte till Sörboden och hämtade ut paketen. 

Jag pysslade lite med tvätt och varor, Magnus satte upp de dimbara lamporna i mitt massagerum och det blev så bra. perfekt ljus. Så nu är det klart där🤩TV-rummet är klart, vi har prioriterat det sist men nu så..Nya mattor, lampor och lite annat jox, nu är det supermysigt. Magnus sa nu i kväll, ja nu ska vi vänta på våren och planera växthus/orangeri.

Han är så söt, han har varit extra kelig idag. Älskar att se honom sådan, vi har båda varit glada av att ha en vardag ledigt tillsammans, längesedan nu, det blev till och med en sväng om efter frukosten och det var ett tag sedan. Han som sa att han inte kunde dansa..jo,jo

Det blev middag idag och bannemig så blev det rådjur även idag. Så himla gott. En bit fransyska som var ljuvligt mör och nästan smälte i  munnen. 

Efter maten hjälptes vi åt att fixa köket. Flisan var trött i kväll, träningsvärk då hon varit och simmat. 

Vi tände i spisen, satte på en film- avkoppling till 100% 

Nu har alla våra ungar blivit delgivna om resan till Grekland, deadline 31/1 därefter bokar vi så det blir klart. 

Skulle kikat och provat ut MC-hjälmar men det glömde vi av. Kanske kan bero på att snön ligger gnistrande på backen och att mannen hade annan teknik som låg närmare till att pyssla med i dag.

Nu har han lagt sig, mycket nöjd med dagen. Flisan kikar på Simson och löser Sudoku. Själv sitter jag kvar framför brasan, fridullt. I morgon mysdag med mig själv, "renovering"🙃

En mycket kvalitativ start på detta år. Bästa starten som jag kan minnas på ett år faktiskt. Så mycket att glädjas och vara tacksam över.

Hoppas ni haft en bra start på veckan.

Puffar ut lite kärlek på små vita moln till er mina vänner ute i cyber.

Godnatt😘