Fredag 13/1

13. jan, 2017

Öm i mina fingertoppar, har spelat piano flera gånger idag och jag är verkligen otränad🤪Jag har gjort en låt och försöker nu slipa till den lite, inte helt enkelt. Jag skrev till min körledare och har bett om lite hjälp att notsätta och kanske kan det bli något att spela/sjunga vid någon tillfälle framöver. 

Har varit hos Heidi och Carl i kväll, lite firande av denne yngling som fyllde 26 i går. Han fick en fin rock som jag köpte på MQ idag, jättesnygg. Den kom väl till pass😀

Min man har lagt sig, det är hans jobbhelg så det blir tidiga kvällar och upp tidigt hela helgen. Men, det är ju bara en hel helg i månaden så..

Vi tog upp det med resa när alla mina kids var samlade och alla tyckte det lät av intresse att göra en resa tillsammans. Nu ska detta förankras hos Magnus barnaskara så får vi se hur många vi blir i slutändan. Något roligt att se fram till🤩

Jag har varit ledig idag och det har varit en vädermässigt fin dag, ett härligt ljus ute. Mina påskliljor har desvärre börjat att resa sig ur rabatten och DET känns helt galet dock. Jag har fått massor gjort då det blev tidig start.

Flisans klocka ringde 5:30, hon snoozade till 06. Jag sov ju hos henne i natt och när hon gick upp tänkte jag somna om men så bestämde jag mig för att ta vara på hela dagen.

7 åt jag frukost och utfodrade de små damerna halv 8 satt jag första rundan vid pianot. TUR man inte bor i lägenhet🙃

Långdusch och nagelfix. Rensade ur min garderob. En vän till en väninna är i stort behov av div då deras hus brann ner för ett par månader sedan, för jäkligt. Jag har en hel del till övers👍

Dagens goda gärning, yes. 

Tog en lång härlig runda med Ada och Signe, så underbart ute, lite kyligt men gott. Åkte in till Elins i Skövde och MQ. Köpte presenter, ner till Claes Olson och köpte dimbara lampor till mitt massagerum. En sväng in till Hemtex fick det bli och massor av vårens prylar är på ingång. 

Hem värmde min goda rödbetssoppa till lunch, spelade piano och inväntade min massagekund. Det blev en riktig gofika när hon och hennes sällskap kom för det var flera sorters kakor med i bagaget💋

En timmas arbete och därefter gick jag ut, hämtade in posten och njöt av stunden i trädgården. Vardagslyx!

Flisan kom hem från skolan och vi pratade lite om skoldagen. 

jag tog en runda till på pianot. Jag har bokat in stämning av pianot och det kommer att bli toppen när det blir gjort. Det är ju ett gammalt piano behöver ses över, men det är helt ok klang.

Öppnade dagens post, våra nya visitkort kom till grimmevidsallehanda men på fel sorts papper så det blev inte alls bra, ringde tryckeriet och nya kort komma pronto.

Niklas kom från Göteborg och var förbaskad på saltbilen som slaskat ner hans BMW med salt, morr..förstår att det kan vara surt. 

Magnus kom hem från sitt kall, vi åt lite rester från gårdagen och det var lika gott idag, mums. 

Packade in hundar, ungar och presenter i bilen och for in till tårta och kalas. Heidi hade gjort en nyttig sockerfri tårta, tänk så mycket gott man kan göra utan socker🙂

Det blev dax att fara hem mest med tanke på att min darling ska upp halv tre i natt. 

Ungarna ser på film och de övriga sover. Ska strax lägga mig jag med, jobbar på Maxmode i Skövde i morgon.

När jag duschat i morse och skulle fixa till håret så gjorde jag som jag brukar men av någon anledning blev det inte riktigt som vanligt, detta innebär att jag nu bytt sida på luggen. Lite ovant men ska låta det vara så ett tag nu. 

Hoppas ni haft en bra vecka och en skön fredagkväll. Är man skrockfull är ju detta en otursdag, men ni kanske har klarat er undan 😙

Godnatt, sov så gott i månens klara lampsken.