Onsdag 11/1

11. jan, 2017

Brrr, hua hua. Det är kallt inne, våra golv på flera ställen är jättekalla och man riktigt känner som om det blåser in under listerna🤨det drar in lite varstans. Det vill till att klä sig, och i kväll värmer vi vinet i brasan som kommer gå varm till midnatt. Rätt mysigt förvisso att kura här inne och ved har burits in så det räcker gott under kvällen. 

I dag har jag varit ledig, men det har inte inneburit att jag legat och pillat navlen, oh no. Jag har snott runt med allt möjligt, det har varit tillfredsställande och jag är nöjd😀

Sov hos min flisa inatt. Vi hade båda svårt att somna. Vi tror att det berodde på det oväder som var på väg in. Somnade tillslut och vaknade 05:30 när hennes klocka ringde. Vi gick upp och hon åt frukost, jag lade mig igen och lurade. Flisan tog sig ut i blåsten till bussen. Det var skönt att lägga sig en stund till, lyckades somna om.

Jag vaknade av att min älskling ringde och var pratsjuk. Ada och Signe låg kvar i sängvärmen och inväntade frukost. 

Jag bäddade och gjorde mig klar efter frukost, det blev taxyoga och det var så skönt🤩Signe ville verkligen ha total uppmärksamhet idag. Två limpor a´la Djursätra men en plockade jag i både solrosfrön, pumpakärnor och tranbär.

Det började snöa i avtalad tid. jag hämtade lunch hos Eddie på Valle, handlade på Kvantum och så tll mor & far. De var pigga och hade just avslutat Siestan. Jag städade med hög växel idag då det var snöstorm på berget. Vägen till mina föräldrar var ingen barnlek😮

Jag tog mig hem säkert och hämtade upp flisan vid skolan. Hon slutade 14 och jag var där i tid. Vi åkte hemåt men stannade till på Dollarstore och kikade. Väl hemma hade det nästan sluta snöa men blåste rejält fortfarande. 

Två soppor blev tillagade. En grönsakssoppa och en rödbetssoppa lite starkare. SLURP! Älskar rödbetssoppa❤

Vi inväntade den arbetande och han kom just som jag dukat fram det sista. Mätta och belåtna lämnade vi bordet och jag plockade in i diskmaskinen. Så skönt när man gör i ordning direkt, det innebär att komma upp till et fint kök, håll med om att det är härligt😀

Nu har vi tänt i den öppna spisen, hällt upp vi och inväntar värmen. De små kurar på fårskinnet under filten. Flisan spelar spel och har dragit på sitt element för fullt. Jiiiiiha, varmt lär det bli. 

Trots hård vind och ev snö hoppas jag ni haft en bra dag. Tar man det bara försiktigt på vägarna så funkar det fint👍Jag jobbar i Lidköping i morgon och det ska bli kul. 

Dax att lägga in mer ved och hälla upp lite mer vin. En god bit choklad till det med havssalt blir super🙃

Kärlek i överflöd i vårt hus, skickar ut en stor portion i den mörka cyber och hoppas den kommer väl till pass❤

En skön kväll tillönskas.

Kram