Tisdag 10/1

10. jan, 2017

Söndagens blogg ökar näst intill lavinartat med både läsare och inressenter, synd jag inte hade vadslagit🤪

Nu väntar Magnus på GO-grönt ute och klartecken vädermässigt på den första MC -turen. Han var så söt och glad i kväll när vi åkte för att skriva pappren, det är han för det mesta men idag hade han dessutom varit hos barberaren och var dessutom extra snygg💋jag vet att den dagen vi gifte oss var den lyckligaste dagen i hans liv, men idag var det dag nr 2, jag vet att han var blev nästan lika lycklig idag. Han har lagt sig nu, det är jobbdag för honom i morgon. På torsdag morgon ska han hämta hem sin andra kärlek. 

En rätt så lugn dag. Den startade med att jag vaknade något senare än jag tänkt, flisan började sent idag, borde ställt klockan men brukar vakna ändå i bra tid. Magnus var ju ledig idag så vi hjälptes åt med morgonbestyren. Vi han med en kort version med yoga, skönt det. Magnus berättar att han då och då pratar med folk han träffar genom jobbet, dit han kör varor, om att han/vi kör lite yoga på morgonen efter frukost och han tycker det är så roligt när folk tittar på honom och en del blir nyfikna och endel skakar på huvudet. En lastbilschaffis som pratar om nyttig mat och yoga verkar inte höra till vanligheten🤩Nu mer håller vi oss mest till vilt, fågel och fisk och vi mår riktigt bra. naturligtvis mycket grönt. Ett gott liv helt enkelt. 

Jag hade 25 minuter på mig att duscha och fixa till mig och jag fick tre minuter tillgodo, det kallar jag effektivitet. Iväg in till Skövde och där tog det banne mig en kvart att hitta en perkering😠, jösses, blev på grund av det några minuter sen till peronalmöte på Maxmode. 

Efter det mötet ilade jag snabbt som en vessla till min nästa arbetsplats och låste upp butiken inför dagens kunder.

En helt ok arbetsdag, jag och Therese plockade ur julen ur det "varma" skyltfönstret och skyltade om. Fräscht blev det.😀

Jag slutade 17 och begav mig hem. Plockade upp familjen. Vi åkte till Hjo och skrev pappren till MC och åt pizza. Skönt att inte behöva hem och laga mat. Magnus och flisan gick in på ICA och handlade lite. Vi var hemma runt 19:30, Magnus gjorde kväll och kröp ner. 

Nu sitter jag med en värmande brasa, Ada och Signe har gottat ner sig i den irländska fårskinnsfällen. Min ena älsling sover gott och den lilla ser på någon serie. En fridfull kväll, jag är ledig i morgon. Ska till mor och far för veckostäd, har lite masssage under eftermiddagen samt lite hemmaplock med tvätt å sånt som livet innehåller. Ska göra en rödbetssoppa och en grönsakssoppa med frikadeller på rådjur samt baka bröd. 

Känner mig oerhört tillfreds i nuläget, det enda som stör mig är att jag inte kommit igån med min träning. Men, det kommer. Jag lägger in denna dagen i mappen bra dagar🙂

Er tisdag har förhoppningsvis varit till belåtenhet.

Vädret bjuder inte på några överraskningar åt något håll, lika gott det. 

Nu ska jag göra kväll jag med, - vart ska jag sova inatt...Har ju lite att välja på men knör nog in mig hos min lilla.

Kram till er mina vänner och cyberfriends, sov så gott😘