Måndag 9/1

9. jan, 2017

WOW!🤪Helt galet, gårdagens blogg slog alla rekord på så kort tid. Helt amazing! Just det avsnittet har visats 984 gånger sedan i går, jag förstår dem. Känner mig hänförd😀

En förövrigt mycket bra dag och jag är belåten i helhet. Sov ju hos flisan i natt och vi skojade i morse och sa att hon skulle fråga alla på skolan och ge dem en femma var som hade haft sin mor i sin säng i natt, vi misstänkte snabbt att hon nog inte ens behövt ta med sig sin plånbok. Jag kan säga att jag känner mig lyckligt lottad,  vi har ju lite att ta igen💋

Vi vaknade 05:45 av att klockan ringde och jag fick ligga kvar och dra mig. Flisan gick upp och gjorde frukost åt oss och det fanns varm choklad med vispgrädde utöver det vanliga. Så härlig start på denna dagen. Efter frukosten gjorde hon sig klar och jag lade mig en halvtimma till. Min älskling hade redan åkt tidigt till sitt kall.

Jag givk upp runt halv 8, tog ahnd om mina mjuka älsklingar. Tog med dem ut en runda men oj så trögt. Signe nästan vägrade. Vädret har ju varit grått och trist så jag håller med att ute var inget som lockade.

Jag åkte lite tidigare till jobbet idag, jag och Anette märkte lite varor och satte upp lite info i butiken om rean.

Det blev en bra dag och trevliga kunder i butiken, så roligt att vara på plats igen. 

Jag gick hem strax efter 18, åkte hemåt. Stannade till på Sörboden och handlade lite smått. 

Jag lagade till en rådjurssadel och det blev en härlig fetaostsallad till. MUMS!

Nu när jag skrivit klart dagens avsnitt ska vi se en film innan sängdax.

Hoppas ni haft en bra start på vecka nr 2 på detta nya år🙃

Den fina klocka som är dagens bild ska in på renovering i morgon. Det var den som gav liv ifrån sig härom natten. Nu ska den få nytt liv och det ser vi fram till.

Kram till er mina flitiga vänner här i cyberworld.💋