Modelljobb väntar

Flisan, min lilla fina tös är en riktig vacker ung dam❤Idag har vi varit i Göteborg och fotat i studio till Stagepools räkning och alla blev supernöjda. Fotografen sa att med ett så bra objekt kan det bara bli gott resultat. Som mor till detta barn känner jag en oerhört stolthet 😀

Vi sov oroligt i natt, vet inte vad det berodde på. Kanske det att vi hade en tid att passa i Göteborg. Ja vaknade ett flertal tillfälle och kikade på klockan och Magnus likaså. 

Vi vaknade slutligen i morse, samtidigt, av samma orsak, den gamla klockan som Magnus satte upp i går i vårt TV-Rum gav ljud i från sig, som om någon grejade med den. När Magnus gick ut i  rummet där klockan satt upphörde det vi hört. Klockan kommer från hans föräldrahem och den hade legat en längre tid i ett förråd hos hans syster Eva i Göteborg. Vi hämtade hem den förra sommaren och den har i legat i en större gardrob och igår blev den uppsatt. Urverket ville inte starta så vi ska lämna in den . Vi är helt säkra på vad det var och varför..💋

Frukost i lite snabbare tempo än vanligt, de små fick mat. Vi fixade till oss och så bar det iväg med vovvarna in till Heidi och Cal. De fick vara "barnvakt" idag. 

Rätt så tomt på vägarna ner till Göteborg och vi var banne mig klockade. Två minuter i 11 var vi på plats. Då hade redan flisan ringt oss 2 ggr😙Hon var på plats och väntade på oss. 

Vi fick instruktione om hur upplägget såg ut. Därefter gick jag och min darling ner på Nordstan och kikade och tog en fika. Flisan ringde och var klar tidigare än beräknat. Eftersom det inte är första gången hon står framför en kamera så gick det undan. 

Vi kikade igenom alla bilder och i princip alla blev riktigt bra, superroligt och visst var hon stolt🤩

Vi åkte hem utan att äta lunch, vi blev ju klara så snabbt, skönt det. Hämtade upp de små liven och körde hem och lagade middag. 

Efter vi röjt upp i köket blev det en film och så kikade vi igenom alla foton igen.

Min älskling som ska jobba tidigt i morgon har lagt sig, flisan förbereder sig inför skolan som börjar med tidig start i morgon och jag ska jobba på La classe, butiken ska hålla REA 30-50% så pass på om ni är i stan att fynda kvalitetsvaror 👍

En fotoblogg med kollage, ett urval av dagens bilder, kan vara så att modelljobb väntar🤩

Hoppas ni haft en skön söndag med kavlitet. Det har vi haft och är beredda för ny arbets/skolvecka.

Godkväll, kram😘