Fredag 6/1

6. jan, 2017

Ett nytt dygn snart till handlingarna. Nu är det dax för en ny spännande film, ett glas vin/whiskey och ost & kex. Vi har haft en innehållsrik dag och nu är det återigen kväll. Vi känner oss nöjda och allting känns nästan perfekt.😀 Magnus har varit ute till skogs under förmiddagen med ett jaktlag men inga villebråd tillryggalades idag. 

Vaknade tillsammans i morse jag och Magnus. Vi åt gemensam frukost, därefter var det dax för min darling att bege sig. Carl hämtade upp honom. De skulle ut på ett älgpass. Kallt som tusan och klart och soligt. 

Jag väckte flisan, vi skulle till Eddie och hjälpa honom med gardiner mm. Flisan var oerhört snabb och vi kom iväg den tid vi planerat🙃

Eddie hade satt på kaffe och vi fikade när vi kom. Så strök jag gardiner och hängde upp, det blev bra såklart. Så hade jag mammapredikan om ekonomi mm🤪

När vi var klara skjutsade jag flisan till stationen, hon skulle ner till Niklas i Göteborg. Jag åkte till Kvantum och köpte damsugarpåsar. Därefter hem och röjde undan julen. Magnus hade precis kommit hem efter en kall förmiddag utan byte men ja, vi är ju lika glada för det. Han hade satt på bastun och Signe blev överlycklig.

Nu står granen ute på verandan i väntan på att forslas vidare. Magnus får ta sig an den i morgon när jag jobbar. Han har ett annat projekt på g också, jag födde en idé nu i kväll och för hoppningsvis kan den förverkligas under morgondagen om virke finns hemma. 

Det blev en supergod middag. Jag stekte skivad entrecote i utnen och det blev super bra. Faktum var att jag badade strax innan och kände att jag inte ville stå i stekos så jag testade att steka i ugn och det blev jättebra🤩Helsteka vet jag fungerar kanon men nu vet jag att även detta blir perfekt👍

Vi röjde undan i köket och spelade Sequense, därefter satt vi och pratade om det vi har omkring oss och framför oss, samt vårens kommade projekt- orangeriet. Vi kollade vilken typ av sten det ska vara som golv mm. 

Nu har vi gått en trappa upp och ska se en film.

Hoppas er dag varit till belåtenhet, det har vår dag varit, mycket har blivit gjort och nu är tillvaron helt avslappnad och belåtna kan vi runda av och önska god kväll.

En godnatt önskas när det nu blir, jag har ett arbetspass på La classe i morgon och det ser jag fram till. Magnus är ledig och på söndag ska vi ner till Götborg, flisan ska till en fotostudio och ta lite proffsfoton till sin profilsida på stagepool, det ska bli kul😀

Må så gott, kram till er ute i cyber💋