Onsdag 4/12

4. jan, 2017

Magnus har fått en MC, han ville ha det, då fick han det😀Den här dagen har varit helt crazy underbar. Min första lediga vardag på enormt mycket länge. Det ville jag fira och det har vi gjort. Det har varit en mysig familjdag med lite roliga överraskningar och inköp till hemmet, becouse we worth it💋

I kväll sitter vi framför brasan i TV rummet som är uppdaterat. I morgon ska jag och flisan till Claes Olson och inhandla 2 st lampor. Vi har en likadan i trappan upp hit och vi vill ha likadana här uppe. Idag har vi varit på Hem & Hobby och köpt ny taklampa och nya mattor och möblat om lite häruppe och det blev supermysigt🤩

Vaknade halv 8 av att Magnus gick upp. Jag låg kavr och drog mig och funderade över vad som kan ha väckt honom. När jag kom ner hade han gjort en frukostbricka klar och var påväg upp till mig. Grrr, hade jag legat kvar 3 minuter till så...men det gjorde inte så mycket. Brickan bars in till salongen och vi åt en trivsam frukost som avslutades med yoga. Så härligt att få tillbringa denna morgon med min darling. 

Vi planerade dagen och det blev iväg till Korsberga och köpa ägg samt att Malle (Signes uppfödare) kikade på en lite knöl som Signe fått vid ena ljuvret. En fettknöl och inget att oroa sig för, vi ska ha de under uppsikt dock. Vaktelägg, så ljuvligt söta, de ska jag baka på har jag tänkt🙃

Det blev 11-kaffe när vi om hem, därefter klippte vi naglarna på de små. Jösses vad de krånglar, de vill verkligen inte men, det är ju ett måste.

Flisan var nyduschad och fin, vi packade in återvinning och begav oss till Hjo och tippen där. Efter tippen hade jag en liten överrasking åt Magnus, flisan visste vad det var😀 Magnus har så länge jag könt honom pratat om MC och vi har kikat efter en sådan som han vill ha men det har varit av olika orsaker som det inte blivit någon, men idag så blev det äntligen av. Jag hade sett en annons på blocket och gjort upp med ägaren att vi skulle komma idag. Jag "lurade" min darling att vi skulle hämat broschyrer där men så var det ju inte. 

En Kawazaki ZL 600 årgång 96:a hos en man som hade koll på det mesta. Fin ordning på allt i sitt garage, det kändes verkligen toppen.

Vi åt lunch på Känsla i Hjo därefter åkte vi till Hem & Hobby och hittade mattor och en taklampa till TV rummet, verkligen impulsköp men SÅ bra det blev.

Vi körde hem, Magnus tog fram dammsugaren och började fixa däruppe, jag plockade in resten av det vi köpt. Märkte att han var lite i tankar efter dagen so far..

Soppa värmdes och vi åt en lättare kvällsmat, däreftere blev det sätta upp taklampan och elda. Mår så gott ka jag säga, denna dagen får verkligen högsta betyg❤

Vi "tvingade" flisan att se en film med oss, en riktigt bra actiontriller. Myspys. 

Nu har Magnus lagt sig, han ska upp och jobba mycket tidigt i morgonbitti. Jag och flisan ska åka till mor och far och städa, samt köpa gardiner åt Eddie. Han har bett om lite smakråd och det ska han allt få.

Brasan sprakar och sprider ljus och värme. Jag är varm av lycka inombords och varm på utsidan av lågornas flammande. Idag har vi varit ute i trädgården och måttat upp vart vi ska placera orangeriet, det kommer bli perfekt 😀Nu väntar vi bara på VÅREN! Fniss, jag har redan köpt klänningen till invigningen av detta, tjohooo vad knas man är,  men så roligt.

Nu mina vänner ska jag smyga ner i köket och plocka fram Digestivekex och ost. Ska hälla upp ett glasd rött och avnjuta en timma till innan läggdax. Hoppas ni alla haft en bra dag oavsett syssla. Jag har haft en bra dag och är supernöjd. 

Önskar en forsatt fin kväll, en god natt coh en fin start på femte dagen.

Puss & Kram