Måndag 2/1

2. jan, 2017

Glad, nöjd och tillfreds lutar jag mig tillbaka i den gröna soffan i wikseyrummet. Den här dagen har bjudit på lite extra, några nya pusselbitar i livets pussel, och bit som jag letat efter länge kom på plats.  En bit hittar jag inte i nuläget,  tänker att jag hittar den tids nog😀Antagligen kommer den bara att ligga där när jag minst anar.

Det har varit en lugn dag på jobbet men ändå inte helt dött, några kunder som gjort ett byrårens och var i behov av lite uppdatering.

Vaknade lite före Magnus i morse. Jag smög ner och fixade mat till de små och gjorde i ordning frukost till oss. Jag väckte den sovande som var glad att vi fick en morgonstund tillsammans💋Idag åt vi faktisk i det rosa rummet och vi sa båda två att det kändes som vi var på ett B & B .Ombonat och mysigt med vita linnedukar. Jag dukade upp till kvällsfika där inne i går, faktum är att vi inte har suttit där och ätit eller fikat förrut, konstigt🙃 Efter frukosten blev det lite stretch/yoga och därefter var jag tvungen att göra mig klar inför jobbet. 

Jag for i väg i ett lite kylslaget landskap med blå himmel samt en stigande sol. VAD mer kunde jag begära en morgon som denna?, Inget, ingenting alls.

Lugnt under större delen av förmiddagen, en god vän kom ner till butiekn då hon var i staden ett ärende. Hon är utbildad trädgårsmästare så ni kan ju gissa vad vi pratade om🤪My dream offcourse..

Dagen gick och det blev dax att stänga, halvtimman innan fick jag en pusselbit, en ny i form av ett samtal. Den pusselbiten passade perfekt, SMACK!

Nöjd med dagen åkte jag hem. Så underbart att komma hem till det upplysta hus som verkligen är min borg❤

Jag hade grönkål kvar sedan jul och färska champinjoner, det blev till en krämig soppa, mums! 

Vi åt, flisan hade varit lite småtrött efter nyår, Niklas hade åkt hem till Göteborg. 

Jag och min älskling bastade med Signe efter maten, så blev det tid för Magnus att lägga sig då det är arbetsdag i morgon för honom.

Jag och flisan spelade Sequence ett par vändor och nu sitter jag här och kopplar av. Jag har två sovande damer vid varsin sida i soffan, de inväntar att jag sin om tid ska ta mig en trappa upp och lägga mig jag med. 

Vad skönt det är att känna sig trött och sömnig på ett skönt sätt, inte för att man är utschasad av för mycket arbete eller annat jox utan bara bekvämt. Alltid en härlig trötthet efter det att jag bastat🤩

Hoppas ni haft en fin första arbetsdag ni som börjat idag. Den första arbetsveckan på det nya året, känns skönt att januari kommer igång, det är ju vår om två månader enligt almanackan. Skönt att det blir lite vinter innan nu då.

Godnatt gott folk, och sov så gott😘