Lördag 31/12

1. jan, 2017

Den här dagen har många väntat på. En del har planerat inför nyår sedan midsommar, endel har inte planerat alls. För vår del, min och Magnus har det varit lite olika turer. Vi var nerbjudna till Skåne till hans syster Pia, tanken var att vi skulle ut på nyårssupé med dem men då jag jobbade sent på fredagen och Magnus var på jobb även denna dag så vart det ingen idé att ta sig ner. Vi hade planerat att åka till Askersund i stället men avstyde det också. Vi bytte bo med Heidi i stället. 🙃

Min älskling åkte tidigt till jobbet, jag sov till strax efter 8. Skönt med frukost i ljusnande morgon. Lite yoga, och det knakade rejält på min högra sida , så skönt att sträcka ut. 

Jag strök dukar och dukade fint inför kvällens tillställning. Heidi och Carls nyårsfest med vänner. Jag blev så stolt över borden, de blev så fina. 

Jag for till mor och far för veckostäd. Kändes som det var evigheter sedan jag var hos dem. Då jag jobbat mycket den senaste tiden har Magnus varit där då och då. 

Di gamle mådda rätt så bra😀 

Jag åkte hem igen, satte på kaffe som var beställt via sms och inväntade ett mindre sällskap. Heidi, Carl smat några vänner kom och vi drack kaffe och de gick igenom planeringen inför kvällen.

Jag for runt hemma med lite av varje, hjälpte dem att bädda lite här och var. 

Så kom Magnus hem och vi packade ihop det vi skulle ha med oss och åkte in till Skövde. Flisan var med Niklas hos vänner här i Skövde.

Väl framme hos Heidi insåg jag att vi glömt mina kläder så det var bara att vända om. Magnus lade sig en stund då han varit uppe tidigt.

Jag sjönk ner i soffan och öppnade en cider när jag åter var tllbaka i stan. Öite avkoppling, lite TV-karatekid, sedan duschade vi och gjorde oss lite nyårsfina. Det blev en taxi ner till city då det regnade och blåste om än ljumma vindar, 10+ rena våren ju🤪

Den Lilla Krogen hade jag bokat ett litet bord för två och ja, det var verkligen litet och knappt att jag kom in till min plats. Våra bordsgrannar fick flytta sina bord🤨

Valet blev detta ställe av lite olika skäl, det är nästan helt nytt, har fått goda recensioner, vi fick ett presentkort där i julklapp. 

En 5 rätters meny som delvis var toppen så vi är nöjda, yes. Trevliga människor brevid oss, det blev en trevlig kväll. Vi rundade av innan 12 och tog en taxi tillbaka.

Skumpan hade vi glömt men vi hade ett par cider kvar. Ring klocka ring på TV:n och massor av fyrverkerier på himlen, vi skålade in det nya året💋

Så vart det då ett nytt år 2017- vi hälsar dig varmt välkommet.

Vi lade oss runt halv ett, lite raketer sköts några kvarter bort men inget som störde oss trötta.

En lugn nyårsafton i sin helhet, vi tackar för detta. Nu är det nya tag med ett nytt långt år med massor av innehåll vi ännu inte vet. Spännande till viss del och lite nyfiket.

Nu ska vi äta lite sen frukost min älskling och jag innan vi tar oss ut på en stärkande promenad.

Ha en fin dag, kram😘