Fredag 30/12

30. dec, 2016

Det var längesedan jag lyfte fram den man som blev min make i år. Jag älskar honom oerhört mycket och vi har haft två rätt så tuffa år tillsammans men också fulla av kärlek och glädje. Med tanke på det som satts i rullning de senaste veckorna så kommer dessvärre början av det nya året kantas av nya strider med Katla, med slipat svärd och full rustning kan vi bara vänta och se om någon kommer honom till undsättning, hörsägen säger oss att rättvisan är på väg i egen hög person. Detta kommer defenitivt bli slutstriden och ALLA kommer att få rätta sig efter den👍

När jag kom hem idag var middagen återigen klar, en kraftig köttfärsgryta med pasta och en jättegod sallad. Han är så söt i sitt nya förkläde som tomten kom med. Tacksamt satte jag mig vid dukat bord och mitt favoritvin var upphällt. Vardagslyx på hög nivå, eller kärlek kan det också kallas❤

I natt sov jag hela natten i damrummet och iklädd PYJAMAS, ja ni läste rätt. Jag tror inte jag har sovot i pyjamas sen 6-års åldern. Jag inhandlade mig en i förrgår och nu har den invigts till 100%. Sov som ett litet barn🤩. Jag brukar byta säng när Magnus gått till jobbet vid 2-3 tiden men jag sov som en stock och vaknade 8:20 i morse. 10 timmars sömn, välbehövligt. 

Lit trött efter så lång vila, låter tokigt men så kan det bli. Det blev frukost i tur och ordning, flisan sov till 10. Lite härlig yoga i lugn och ro. Hade lite olika saker jag ville prioritera i dagsjus och det fick bli fixa alla naglar, manikyr och pedikyr. Stryka och duka får det bli i morgonbitti. Min tanke var att jag skulle gjort det i går men jag orkade verkligen inte. 

Lite mammatjat på flisan, ni vet bädda din säng, ät ordentligt, plocka i ordning mm, tog en runda i blåsten med vovvarna och sedan bar det av in till jobbet. 

En betydligt lugnare dag idag. Tror att folket handlade mat inför nyårshelgen.🙃Jag och Birgit fick en trevlig fikastund innan hon gick hem. Seg em och jag låste 18 och åkte raka vägen hem. Vårt vackra upplysta välkomnade hem, tänk så mycket jag kan längta hem, så härlig känsla att gå upp för grusgången, se Magnus stå och dona i köket💋öppna dörren och Ada och Signe kommer och hälsar intensivt, känna doften av gran och mat, hänga av sig och komma in i köket till dukat bord och tända ljus överrallt. Min älskling har avvancerat och jag är mycket lycklig. Man formar förvisso varandra men jag vet att det han presterar är det han alltid velat göra och nu finns det utrymme för honom. Älskar att se honom fixa och pyssla, vet att han gör det för att han vill.

Vi hade en trevlig stund vid matbordet och flisan ville spela spel efter maten. Vi hade dock lite bestyr innan. Vi rörde ihop ny crunchy, Magnus tog en runda med snabeldraken, denna heter Miele🤪därefter blev det ett par rundor spel innan det var dax för mannen att lägga sig. Jag och flisan spelade lite etill och nu sitter hon och teckanr. Hon är banne mig riktigt duktig på detta. 

Jag ska snart krypa ner i min lilla säng, Magnus har sin jobblördag och börjar 03 i natt, jag väljer att inte störa och sover i rummet intill. Längar att somna med honom, han sa likadant när vi pysslade i köket förrut, i morgon får vi göra det❤

Näst sista dagen av detta år snart till ända. I morgon nyårsafton och jag är ledig. Jag ska till mor och far och städa på förmiddagen. Heidi och Carl kommer runt lunchtid för att chilla och förbereda lite inför deras nyårsmiddag.

Ni får ha en forsatt trevlig fredagskväll, puss & kram😘