Torsdag 29/12

29. dec, 2016

Längesedan jag drömde något jag kommer ihåg. Magnus hade en dröm i förrgår, att han blev jagad av ormar. Inte alls någon trevlig dröm.😥 Jag kikade på nätet vad det kan betyda om man nu ska tro på det och faktum är att jag tillhör dem som "tror" att drömmar spelar in och är av betydelse, och den drömtydan stämmer in till 100% med det som är i görningen på "hans sida". 

I kväll känner jag mig trött och ska snart lägga mig. Faktum är att badet i morse påverkade mig hela dagen. Min älskling har lagt sig då han har arbetsdag i morgon och det innebär ju...just det, tidig start.

Vi kom sent i säng i går, vi såg en bra film så klockna rusade iväg till en bit efter midnatt. Magnus som behövde åka på ett möte ner till Falkenberg idag gick upp tidigt men jag låg faktiskt kvar till 8:40 hör och häpna.

Frukost och plock med disk och tvätt, därefter blev det ett bad. ÅH så skönt💋Men kände mig som en klubbad säl (tokigt uttryck) efteråt. Väcktet flisan och gav henne lite uppdrag då hon idag skulle vakta huset. 

Jag åkte till jobbet. Det har varit en bra dag men seg eftermiddag. En oerhört bra kassa blev det idag och det känns alltid bra såklart. Det märksa att folk handlar inför nyår, har fått presentkort och pengar i juklapp. Det är en helt annan commerce än för några veckor sedan. Mycket bättre handel nu än under hela december. Folk handlar alltså mer nu än innan jul🤪

Vi hade bestämt att åka och storhandla när jag slutat jobbet och vi möttes på ICA Kvantum. Flisan var med och de hade redan startat, Jag blev glad då jag såg fina rosor i vår vagn 💋så gulligt.

Vi handlade klart och åkte och tankade, därefter hem. Magnus incisterade på att packa ur bilen och packa upp. Jag kokade ägg och förberedde inför hans morgondag. Han har ju alltid med sig både frukost och lunch när han jobbar. Det är så skönt nu när han fått en fast körning och alltid jobbar samma tider och dagar och dessutom är hemma varje kväll. Vi är tacksamma för det.

Det blev läggdax för Magnus, jag och flisan kokade nudlar och spelade Sequence. Älskar att hon efterfågar att umgås och spela spel. ❤

Nu har flisan gått upp till sig och jag ska runda av nu och lägga mig. 6 timmar kvar att arbeta detta år. I morgon 12-18 och vi får se vad Skövdeborna handlar då. 

Nu mina vänner och en del som jag inte känner ska jag avsluta dagens avsnitt med att önska er alla en god natt. Det har åter blivit sen kväll och en dag till handlingarna. Ser fram till en ny som alltid😀

Natti natti

Kram