Onsdag 28/12

28. dec, 2016

Mitt mål under första halvan av 2017 är att innan midsommar "ska" det stå ett litet orangeri i vår trädgård. Tanken var från början att jag skulle önska mig ett växthus i födelsedagspresent men jag har funderat en hel del på detta och tänkt om i något större format och användningsområde. Jag vill ha krukor och lådor däri och odla allt tänkbart-ätbart som vi använder dagligen och dessutom kunna sitta där och bara njuta även när regnet faller. Jag ha kikat lite på nätet och det finns ju orangerier för stora summor men självklart är det inget jag vill ha eller önskar mig heller. Jag har hittat ett som är tänkbart och jag blir varm i hel kroppen av att känna att det kan bli verklighet😀Framåt våren så kommer det finnas mängder av olika uställningar att åka och kika på och se vad som kan tänkas passa in här och är tåligt och lättmonterat. Jag känner mig som ett litet barn, full av iver att få planera inför detta och en utav mina bästa vänner gav mig ett par fina trädgårdshandskar vilket är steg ett inför detta projekt. 

En strålande vacker dag, ett fantastiskt väder och jag hann till och med njuta en smula. Tog mig friheten och gick ut några minuter och bara insöp ett par ögonblick av detta härliga. 

Jag vaknade i bra tid och utfodrade de små liven. Kokade ägg, satte på kaffet och åt frukost. Ljust och fint i köket och splen strömmade in värme in i tvättstugan. Vi har kaffe bryggaren där. 

 

Bäddade och plockade undan lite, klä mig och allt ni vet vi kvinnor gör som morgon ritual. Pussade på flisan som låg sömning och nyvaken i sängen, gav henne lite förmaningar och så bar det i väg in till Skövde och i dag Maxmode. En dag med en del att göra och jämt flöde av kunder. En god försäljning, vilket kändes gott när jag gick hem16.30. Gick några ärenden och kikade på rean. 🙂

Hem, Magnus var nästan klar med maten. Han hade kommit hem timman innan mig. Vi åt och pratade igenom dagen. Vi planerade dukning inför Heidis nyårsfest och ställde i ordning bord. De blir 10 st, rätt så lagom. 

En tvättmaskin i gång och kläder att vika, när det var klart spelade vi Sequence med flisan, det är så roligt. 

Dax att runda av kvällen och kanske se en film. 

Hoppas ni haft en fin dag, planerat och köpt det sista inför nyår kanske? 

Jag längtar oerhört till det nya året, ska bli så skönt. Nytt fräscht, orört. 

Godnatt när det är tid för det och en bra morgondag önskas💋

Puss & kram bland stjärnorna