Tisdag 27/12

27. dec, 2016

Det finns flera olika ordspråk som jag tycker om, detta som är dagens rubrik är ett utav dem, små grytor har också öron och det ska man inte förringa.

Idag har det varit en helt vanlig dag utan några särskilda händelser som är värda att memorera. 

Jag sov dåligt den här natten av olika skäl. Varmt i sovrummet eftersom det inte gick att ha fönstret öppet på grund av kraftig vind. Magnus och hundarna låg i princip i mitten av sängen så det blev ingen plats kvar till mig😙och flisan var uppe och besökte toa runt 3 tiden så jag vaknade flera gånger under natten. Då bytte jag säng och la mig i damrummet, lite trångt eftersom Ada och Signe kom in till mig direkt men jag var så trött så jag somnade ändå. Vaknade runt 7 och jag smög upp men Magnus vaknade ändå. vet ju att han vill umgås så vi åt frukost tillsammans. 

Jag fixade till mig och åkte in till jobbet. 

Det var att göra hela dagen idag, kunder som ville kika på rean men även det nya som vi fått inför kommande vår. Var ute en sväng på min lunch, tog en hamburgare och kikade på commercen. Mycket folk i rörelse, många har tagit ledigt denna vecka verkar det som.

Jag slutade 17, åkte hem direkt. Kände mig lite trött och bestämde mig för att det ska bli tidigt i säng i kväll, ska bara betala räknngar först. Man sover extra gott när det är gjort😀

Flisan var inne i stan hos en kompis som fyller år, jag och min älskling åt lite kvällsmat och åkte till tippen med julens sopberg.

Det blev ett par rundor av det nya spelet Sequence. Magnus hämtade flisan vid bussen och nu är hon hemma och fixar sig lite kvällsmat. Magnus har lagt sig då han jobbar i morgon med tidig start.

Nu ska jag göra 2016 års sista inbetalningar av hyra mm.

Ha nu en skön kväll💋

Kram