Måndag 26/12

26. dec, 2016

Tänk, om sex dagar är det ett nytt fräscht år med nya möjligheter och många av oss kommer ge nyårslöften vi nte kommer att hålla. Givetvis är det flera som klarar av att vara beslutsamma oavsett vad det än gäller men det är de som redan i förväg bestämt sig och vill befästa ett datum.😙 Jag och min älskling ska iväg på annan ort, helt ensamma , huset ska vi iordningställa till äldsat dotterns förfogande. Hon och hennes Carl ska ha tillställning här med 5 andra par. Hon frågade om jag kunde tänka mig att duka upp åt dem av den anledningen att det brukar bli rätt bra💋SJÄLVKLART gör jag det.

I kväll sitter jag i gröna soffan i, ja  i vilket rum?🤪Dricker ett glas vin och kopplar av, låter julen och dagens arbete och konsert smälta in. Vi har nyss avslutat detta roliga spel Sequence som jag köpte åt familjen i julklapp. Det finns ytterligare att spel som jag vill köpa, ett frågespel. Min syster fick ett sådant i julklapp och vi spelade det i går kväll och tänk vad mycket man kan som man inte har en aning om 🤩

Magnus var uppe tidigt och åkte till jobbet. Jag vaknade till runt 3-tiden men somnade om direkt. 

Upp strax efter 7, jag gav de små mat och åt frukost. Min syster kom upp lagom till kaffet. Vi småpratade om helgen som varit och hur mysigt det varit att kunna umgås alla under samma tak, gott om plats trots alla. 15 nattgäster funkar..

Jag åkte in till stan och La classe. Vi hade lite REA idag på vissa varor och det var mycket att göra från start. Min kollega Therese kom 11 och det var skönt.

Dagen rullade på, jag köpte en glittrig bolero som får ingå i min körsvid hädanefter. 

Slutade strax efter 16, nöjd med dagen for jag i väg till kyrkan Hentorp och vi höll vår årliga julkonsert. Publikrekord tror jag och de fick valuta för sitt besök😀

Väl hemma i vårt juliga hus åt jag kvällsmat med min älskling. han hade hämtat upp flisan från tåget som konstigt nog var i tid trots storm i Göteborg. 

Jag la in en maskin med vita linnedukar från alla julbord och vi satte oss med det nya spelet. Vi har spelat det hos goda vänner tidigare och vi fastnade för det. 

Nu är det dax att runda av och hänga upp dukar innan läggdax.

Annandag jul är nu till ända, antar att nu som inte jobbat har röjt undan lite efter helgens festligheter eller bara njutit av just ledigheten. Många går på och jobbar i morgon igen och så även jag.

En god natt önskar jag er, förhoppningsvis har stormen bedarrat innan den når Skaraborg.

Puss & Kram