Fredag 23/12

24. dec, 2016

Da´n före doppareda´n😀

Nä inte blir det nått dopp i gytan här på Djursätra, det är inte någon uppskattar det men en del andra godsaker vet jag säkert att det blir. Lite lagom av det mesta. I kväll har vi dukat och 19 sittplatser blev det som beräknat. Jag har gjort den berömda räkröran till ägghalvorna och köttbullarna som vi gjorde förra lördagen är uppe ur frysen. Bröd har vi rört ihop och gräddat. Resten av maten kommer mina syskon, syskonbarn, barn och föräldrar med i morgon. 💋

Vi sitter uppe och bara tar det lugnt. Jag har några rim till som jag vill få till🤩

Idag har det varit en relativt lugn dag. Vaknade runt 7, åt frukost med min lediga älskling. Tog en dusch, iväg in till stan och kom i lagom tid till morgonmysfika på la classe. Fina julklappar fick jag. 

Det blev en dag med lite småpyssel, en del kunder jag känner och det är alltid kul samt en hel del presentkort och juklappar.

Låste 18 och begav mig hemåt. Lite lurigt, underkylt på några ställen precis som i går. Väl hemma åt vi lite kvällsmat, därefter dukade vi och fixade med förberedelser inför morgondagen. Jag hade två julklappar till att slå in men nu är allt klart. Då det är uppesittarkväll så blir det nog en timma till innan vi lägger oss. Visst tusan är det vårt eget val att sitta uppe, men det kan vara skönt att möta julafton innan man lägger sig. 

Nu blir det tillbaka till mina rim.

Det blir ingen blogg i morgon utan ni får ge er till tåls tills på Juldagen. I morgon ska jag fira jul.

En riktigt GOD JUL önskar jag er alla mina läsare. Hoppas ni få en sådan jul som ni önskar.

Nu väntar vi på tomten som kommer till vårt hus, när barnen tysta sitter snällt så stilla som små ljus.

Kram till er alla❤