Tisdag 20/12

20. dec, 2016

Så frusen jag har varit idag, ryggen har känts kall hela dagen, fy så trist😥För tunn klänning antagligen och jag tog inte min fuskpälsscarves som jag burit en vecka minst nu utan en annan vanlig. Det blev ingen lunch heller för det var lugnt i butiken så ingen förstärkning behövdes, detta innebar att jag kom aldrig ut för att fixa nått ätbart. Slutade i gengäld 17:30 när Frida kom ner. Butiken, ja hela stan är öppen till 21 i kväll, den årliga "tomtenatta"

Min älskling lämnade hemmet vid 2 tiden, jag vaknade vid sidan om flisan vid halv 8 tiden. Faktiskt sovit riktigt gott. Jag verkar inte vara så kinkig med att inte sova i min egna säng, varierar mig lite nuförtiden🙃När Magnus jobbar lägger han sig ju så tidigt och går upp mitt i natten och för att vi inte ska störa varandra så sover jag i bland i rummet intill, i min privata sovalkov. Respekt från oss båda, det är kärlek det. Visst vill vi sova tillsammans men det gör vi varannan dag natten till dagen då han inte jobbar.

Flisan erkände att det var mer än helt ok att "sova med mamma"❤

Vi åt frukost och gjorde morgonritualerna, jag gick ut med de små. Däreffter åkte vi in till Skövde, jag släppte flisan på skolan och därefter till jobbet.

Mycket lugnare idag, massor med folk på stan hörde jag men mindre hos oss. Vi fick mängder med varor under eftermiddagen som jag pysslade med. Vår fina hundvakt åkte ut till de små under dagen, när jag senare kome hem stod där en jättefin kruka med julblommor i. Så gulligt av henne. Hon är hundvakt och jag får julklapp🤩Ja visst fick hon en julklapp 💋

jag slutade lite tidigare och ringde till flisan på hemvägen. Var hon sigen på pixzza eller nått kanske? JA det va hon och hon ringde Magnus som i sin tur stannade till på pizzerian i Hjo på hemvägen. Maxad med vitlök tryckte jag i mig den pizzan på nästan ett värdsrekord tidsmässigt🤪

Min älskling satte på bastun och jag en maskin tvätt. Flisan ville vara fin i håret till jul så jag hjälpte henne i med lite hårtoning, det blev superfint. Därefter klädde vi den gran som vi hämtade i söndags, nu är den inte naken längre men inte helt färdig. Jag börjar 11 i morgon morgon och vi ska åka in till stan i morgon och inhandla det sista. Grönkål, räkor och grädde. Vi ska hämta upp flisan på skolan, hon har en håltimma och har själv ett ärende att uträtta.

Vi bastade och det var SÅÅ skönt, jag blev upptinad rejält😀

Nu siter vi och slappar det sisat innan det är dax att krypa ner. I natt blir det vid sidan av min darling. är så där skönt sömning, ska  li så skönt att lägga sig lite tidigare idag. 

I morgon är det vintersolståndet kl 11:44, gå gärna in på hemsidan och läs mer om detta på Vintersolståndet.se

Min underbara hemstickade lovikkavantar kom ända från dalarna idag, min fina julklapp💋

Hoppas er tisdag varit bra, kanske ni rusat runt på stan och köpt de sista julklapparna,och eller handlat julmat.

Nu ska jag lägga mig i soffan och gosa med Ada och Signe. En fortsatt mysig kväll önskas.

Kram mina vänner i cyber😘