Måndag 19/12

20. dec, 2016

Jättetrött och det är strax dax att sova. I natt ska jag sova hos flisan , det var längesedan. Inte så ofta man får sova hos sina tonåringar😀Signe har redan krypit ner..Har varit hos Frida i kväll på julmiddag och det var trevligt och avkopplande, jag lyckade äta "lagom". 

Min älskling och jag fick några morgontimmar tillsammans och det var jättemysigt. Flisan vaknade i tid som vanligt och vi åt frukost med henne. Hon åkte till skolan och jag och min älskade utövade julyoga med väldoftande ljus och julmusik plus två gosiga taxar, njutbart på alla vis. 💋

Därefter sågade vi till foten på granen och den blev jättefin. Vi satte ljus i den och tanken var att vi skulle klätt den klar nu i kväll men det blev så sent så vi gör det tillsammans i morgn kväll. 

Vi klippte naglarna på de små, Magnus och jag gjorde oss i ordning och åkte in till staden för utvecklingssamtal för flisan. Hon hade ett gott omdöme, enbart lite mer hemarbete så är det inga bekymmer. Det är ingen lätt linje hon valt.

Magnus åkte hem och jag åkte till jobbet. DEt var en hel del julklappar idag och jämn ström med filk. Skönt att både hinna göra fina palet samt ge en del lite kluriga rim🤩

Birgit kom ner till butiken, nöjd med dagen låste jag butiken och vi åkte tillsammans till Frida. 

Vi blev bjudna på glögg och julmat, en mysig kväll. 

Vi rundande av ca 22, jag åkte hem och plockade lite, min darling hade redan lagt sig då det är arbetsdag för honom i morgon. 

Nu ska jag sova, behöver lite vila innan en ny dag med klappar och rim. 

Hoppas ni haft en fin dag, snart är det jul, det är väl kul🙃

Godnatt, sov så gott. Kram😘