Torsdag 15/12

15. dec, 2016

Tjohoooo, Lidköping har idag levererat både vädermässigt och affärsmässigt, superkul, yes😀

Nu sitter jag och skriver i flisans rum i kväll då hon efterfrågade lite sällskap i form av att hon bara inte ville vara ensam, ville ha mamma.. sånt älskar jag ❤

Min älskling har varit ledig idag och haft ett par härliga timmar i skogen med Signe, Ingemar och Carl. Vädret bjöd ju på det allra bästa idag -5 och blå himmel så grabbarna kunde verkligen inte begära mer. Inget djur behövde sätta livet till heller🙃Jag är ju lite dubbel där, vet att det är ett "måste" att avverka lite djur årligen men önskar verkligen inte att det vara så..

Var uppe tidigt då jag hade ett återbesök hos tandhygienisten. Frukost och dusch och allt det jag brukar göra, fast idag blev det ju lite tidigar än vanligt. Ingen yoga hann jag med inte utan snabbt iväg och var prick 8 på plats. 

Jag gick igenom nästan klanderfritt, några ställen dock som tanborsten inte gör tillräckligt så det blev till att köpa med nya borstar i nytt utförande och i kväll blir det invigning😙

Iväg till Lidköping och tog en snabb kopp kaffe hos Annelie. Hon åkte med ner till staden för ett möte. Det fanns en hel del att plocka med i butiken när jag kom och det kom lite kunder redan från start. De kikar efter juklappar, det är ju inte så långt kvar..

Anette och Frida kom och vi hade ett så kallat medarbetarsamtal som föll väl ut🤩efter det åt jag lite lunch och ägnande mig åt paket som kommit med lite nytt samt en hel del kunder. Äntligen lite mer folk i rörelse, rena energikicken🤪

Efter 17 svalnade det och jag hann göra klart det mesta jag tänkt. 18 låste jag och gick ner till bilen som hunnit frysa på en smula igen. Det växlar mellan +1 till -1 och det är verkligen lurigt. Man tror det är ok väglag och visp är det isgata. Mörkt som attan nu när det inte ens är frost och man önskar man kunde köra med helljus hela tiden.

Äntligen hemma en timma senare och min älskling mötte mig i dörren med en kyss och agerade avklädningsman. En sådan service💋Mat fanns på köksbordet, stekt korv och ägg samt lite annat gott. Flisan kom ner och vi åt och hade en viktig stund, detta att sitta ner och äta tillsammans är viktigt. Prata lite om dagen och generellt, om något behöver ventlileras ..

Bastun var på, Magnus var lite frusen sedan dagens utepass. Vi bastade en kort sväng och därefter var det läggdags för mannen. 

Jag tänkte ta tag i detta med att fixa klart med julklappar, damrummet har blivit tomteverkstad 👍får skjuta upp detta till helgen.

Flisan efterfrågade lite mammatid och nu sitter jag här och har strax skrivit klart dagens blogg. Ska lägga mig snart, är så där gott trött. 

En bra dag till hyllan med just bra dagar att lägga till historien. Hoppas ni haft en bra dag, kanske hunnit njuta av vädret en smula också. Dessa dagar tar jag omvägar till och från bilen, så härligt med lite sol och kyla. 

Godnatt och sov gott. Cyberkram under leverans😘