Onsdag 14/12

14. dec, 2016

En mycket god vän till mig fick ett brev som var nästintill obergipligt.Jag vet att det finns många som mottagit brev från olika instanser och företag som är ren lurendrejeri och en del väljer att betala utan att kolla mer noggrant av ren rädsla att de missat något. 😮Jag förklarade att detta är exakt ett sådant brev och ska naurligtvis bara ignoreras, men som sagt klart att det känns obehagligt. 

Har varit på julavslutning med kören och vi sjöng hälften av låtarna samt åt gröt och skinksmörgås. Gott och trevligt. Nu ses vi Annandag jul för julkonsert😀

Kände mig pigg och tog mig upp ur den varma sängen före 7. Lite sedvanligt morgonpyssel, Ada och Signe låg kvar och drog sig. Jag fixade frukost och gav de små sjusovarna mat. Min älskling hade sedan långt om länge åkt till jobbet. Jag lämnade hemmet vid 10

Åkte in till KSS och hälsade på en vän som fått barn, efter det hämtade jag mat till mina föräldrar på Restaurang Valle. Det var riktigt kul att åka ut till mor och far, längesedan nu. 

Var på jobbet 14 och idag Maxmode. Birgit var på plats innan mig idag och vi hann ta en fika innan hon gick hem. Lugn eftermiddag. 

Jag gick 18, åkte till ICA Kvantum och handlade. Därefter till Hentorp och min älskade kör. 

På hemmaplan runt 21, min älskling kom till hjälp, bar in och packade in det jag handlat. 

Nu är det strax åter kväll/natt och sängen kallar. Ska bli sknt att krypa ner.

I morgon är det tidig start. Tandhygenist kl 8 och därefter till Lidköping. 

En vattendroppe bildade ett hjärta i handfatet när jag borstade tänderna i morse, jag såg det direkt❤

 

En varm kram till er och sov så gott.💋