Måndag 12/12

12. dec, 2016

Glad och nöjd😀Näst efter vårt bröllop blev gårdagens blogg den mest lästa på så kort tid. Kul och underbart att får dela med mig av omvärden vår fina dag tillsammans här på Djursätra. Ett stort TACk till alla som uppmärksammat detta och gett fin kred, tacksam. 

Bastat, Signes öron och mage är fortfarande varma efter det att hon nu kommit upp till oss i TV soffan. Hon var sommvanligt sist ut. Denna rara mysiga vovve. Ada har inget intresse alls att basta utan ligger alltid kvar i köket och bryr sig föga. Vi har nu lite "egentid", jag skriver och Magnus donar med sin mail/dator mm. Det blir nog en film kanske innan läggdax.

En underbar dag. En så oerhört vacker morgon, jag ville bara stanna tiden❤Vaknade runt 6, flisan var redan uppe och tassade för att inte väcka Niklas som vaknade ändå. Hon åkte tidigt till skilna, strax före 7. Jag pysslade i köket och tömde en maskin sedan gårdagen och fyllde en ny med mestadels glas. Gjorde frukost till de små samt till oss, mig och Lisa. 

Lisa skulle åka med mig in till staden och ta ett tåg hem. Vi gick en promenad med de små och det va -6, himlen var rosa-lila, frostigt och lite snö hade det kommit. Jag hade kunnat stanna ute flera timmar denna dag. Jag "söp" in detta kalla vackra och tog med mig känslan in till staden. Släppte Lisa vid stationen och själv parkerade jag bilen och tog en lång omväg till jobbet. 

En bra dag på La Classe. Trevliga kunder och lite smått att pyssla med. Det kom in en dam som ville ha hjälp med lite nytänk i garderoben och det var så kul att hjälpa henne🤩En mycket nöjd dam lämnade butiken.

Vi plockade upp lite nya varor men inget vi hängde ut i butiken, vår ettan är alltid kul men först ska det vara jul och nyår.

Lugn eftermiddag, jag åkte hem efter 18. 

Min älsklingar var hemma, jag lagade en smarrig pastasås oc kokade spaghetti. Allt gick åt, härligt. Magnus hade satt på bastun, vi blev kvar en längre stund och pratade om saker som genrerar dålig energi i vår famil och Magnus sa att han vill hålla allt sådant på distans och jag håller med. 

Det blev en längre stund i bastun i kväll, sänkte värmen något ovh det var riktigt skönt. vardagslyx som vi brukar säga🙃

Nu är jag strax klar här, brasan är i gång och sprakar tyst och lågona flammar mjukt. 

I morgon fyller mor 80💋

Hooopas ni hunnit "fånga dagen" och boostat er med allt det vackra. Vissa av mina vänner har gjorde det vet jag. 

Puss och kram, sov gott när det det nu blir.