Lördag 10/12

10. dec, 2016

Gröna soffan i whiskeyrummet är fylld med brudar😀lite avkoppling inkl blogg innan vi ska ha filmkväll en trappa upp. Vi har spelat Poker med flisan och hon vann, nu har hon gått upp till Niklas, de skulle också se film.

Jag lagade en Tagzine på kyckling och färska champinjoner och visst åt jag för mycket som vanligt. men jag fick inte med mig någon lunch så det blev bara en knäckemacka. Visst funkar det mellan varven, har ju inget fysiskt krävande arbete. 

En mysig morgon och frukost med min älskling, han var trött och kände sig lite medtagen efter gårdagens pärs. Tyckte faktiskt synd om honom, han blev ju "överfallen" stackarn😥

Skönt att kunna sitta ner en längre stund och bara vara på morgonen, tända ljus, tyst, se ljuset komma åter ute, mys.

Magnus skötte det sedvanliga med de små, jag gick upp och duschade och slapp fixa köket idag. 

Lilla flisan vaknade innan jag for till jobbet och jag boostade mig med en kram. Kysste min älskling farväl och var på jobbet 9:40.

Satte på en kanna kaffe pysslade med det som ska i ordning inför en arbetsdag. Det var en långsam förmiddag trots julmarknad på torget var det ingen särskild fart i på stan förrän efter lunch.

16 låste jag butiken, begav mig hem. Min älskling mötte mig med ett glas vin och vit handduk, fö höll han på att damsuga inför morgondagen. 

Jag fixade till tagzinegrytan, satte in den i ugnen. Under tiden gjorde jag klart röran till förrätten samt romsåsen till morgondagens tre-rätters. Klyvde potatisen och skar morötter, en enorm gryta blev det🤪Började lägga mellan tårtan och hann färdigt allt innan middagen var klar. Flisan ska göra klart tårtan i morgon. 

Vi åt, så gott det är att tillaga i gryta, det blir så saftigt och allt från kött och grönsaker finns ju kvar. Efter maten var det dax att röja upp, TUR att vi har diskmaskin.

Vi tog plats i whiskeyrummet och där är jag och två småtöser kvar. Magnus gick upp, spelar lite tills jag är klar.

Katla ligger och pyr, slickar sina sår, har väl kommit till insikt att ingen vill beblanda sig med en sådan hemsk varelse som bara är full av ondska, ingen. Bättre fly än illa fäkta.

Nu ska jag upp till min älskling, undra vad han valt för film i kväll? Lite chips, choklad och vin finns till mitt (vårt) förfogande, mums.

Önskar alla en forsatt fin kväll. Kram till er all i cyber.💋