Fredag 9/12

9. dec, 2016

Pust! Sitter nu i musikrummet och skriver dagens avsnitt av min följetång -Livet, här och nu. Jag väntar på mina älskade man som snart väntas hem från Falkenberg där han tillbringat halva dagen. Resten av dagen har han suttit i bilen då det är 22 mil närmaste vägen. Hans yngsta dotter Amanda har haft födelsedag i dag- 11 år💋. Hon hade verkligen blivit superlyckig över sin absolut bästa födelsedagspresent- just att träffa sin pappa för det var längesedan, allt för längesedan och ni som känner oss vet ju varför..

Magnus hade verkligen tagit skolan och Amandas fröknar med storm, de blev så glada att se honom och vem blir inte det? 😀De sa att Amanda hade pratat om honom hela veckan och att det va just idag han skulle komma till skolan och hämta henne och kika på skolan och fröknarna kunde konstatera att detta var the big happening i Långås denna fredag🤪 Tror jag det, sånt fint besök. Det kändes kvalitativt för Magnus och han kom mycket bra överrens med fröken och han sa att de pratade verkligen samma språk. Skönt, men det visste jag ju redan..

Vi vaknade 7:30 och åt frukost tillsammans. Flisan gick upp och åt frukost med oss och åkte med Magnus till skolan när han gav sig av.  Han tog med sig Ada och Signe som en bonuspresent till Amanda och hon hade blivit överlycklig. Hon hade sagt till Magnus att hon tänkt ringa honom i går och be honom ta med hundarna och så kom de med. Jag vet att hon saknat dem massor. 

Jag gjorde mig i ordning, åkte in till Heidi och drack en kopp kaffe. Därefter till Cassels och kikade efter lite småsaker inför julen, hittade en av tre. Till La Classe och Therese jobbade förmiddag med mig. Anna, den nya tjejen som jobbar med bryn och vax var också på plats. Så roligt att ha lite arbetskamrater, supermysigt. Vi hade lite varor att plocka med och lite kunder kom och så och förgyllde dagen🙃

Solveigh kom in under eftermiddagen och underhöll med sin glada stämma och tog en kopp kaffe. Jag blev ensam kvar efter 16.30 och då vart det lite mindre och göra men helt ok kassa vid stängningsdax. Jag hade inte knappt mer än låst butiken förrän Magnus ringde och pratade lite. Dagen hade varit bra och allt hade varit kvalitativt och mysigt fram tills dess att överlämning skulle ske.

Hur kan vuxna människor bete sig så bedrövligt dåligt är för mig en gåta. Hoppas verkligen dessa har vett att skämmas över sitt osmakliga beteende och näst intill påhopp. Så oförskämt att vräka ur sig så över saker som hade kommit till glädje. Allt ska se så bra ut till andra men i själva verket är allting bara en sörja av avsmaklig idioti. Detta har genomskådats av folk som har koll, var så säkra. 

Jag stekte fisk när jag kom hem och röjde undan i köket. Jag åt med ungdomarna och det var trevligt att sitta ner en stund med dem. Niklas är här, han kom i går. Han vill ju vara med och baka på söndag🤪

Nu inväntar jag min älskling som haft en dag av glädje & frustration. Han är snart är hemma, och det ska bli nosigt och busigt med de små och idag för en gångs skull är jag hemma innan dem, ombytta roller. Ska nog göra som dem, lägga mig på entremattan och invänta💋

Hoppas ni haft en bra vecka och att er kväll är lugn/busig, så som ni vill ha den.

Nu tackar jag för mig och intar hallmattan.

Må så gott😘Kram