Torsdag 8/12

8. dec, 2016

Nu är det gjort😀Äntligen är det ordning och reda i flisans alla garderober, så mycket vi har rensat ut som inte används, är för smått mm och en liten tjej kommer få mängder av "nyheter" i morgon som vi vet kommer bli mycket uppskattat.

Så underbart, jag slutade 14 idag och strosade en halvtimma på stan, därefter åkte jag hem och gick ut med hundarna i DAGSLJUS. Det var så otroligt skönt och det blåste rejält och nästintill ljummet. Solen var på väg ner och det var så frisfullt trots blåsten. 

Jag vaknade i bra tid i morse, både jag och flisan hann duscha, äta frukost, göra oss i ordning, bädda, gå ut med de små samt lite taxyoga. En härlig morgon, och dagen har fortsatt likaså. 💋

Vi åkte in till staden, jag skjutsade henne till skolan och själv åkte jag till jobbet. Jag hade mängder av varor att prismärka och mer varor om det. Kunderna lyste dock med sin frånvaro. Birgit kom och vi hade å göra men vi hann dock att ta en gemensam fika inna jag slutade. 

Jag åkte hem, njöt av att sluta tidigare, gjorde Cruncy, fixade alla 20 naglar som var i renoveringsbehov🤪lagade middag som idag bestod av blomkål, morötter som jag kokade, stekt lax och torsk. En kall örtcremefraiche till det. Magnus hade kommit hem precis lagom till middagen var klar precis som flisan.

Vi röjde upp i köket, satte och pratade lite om morgondagen. Magnus är ledig och ska åka ner och hälsa på Amanda som fyller 11 i morgon, han ska också hälsa på på hennes skola och hennes fröken. Amandas fröken såg verkligen fram emot detta besöket och det kan jag förstå. 

Efter maten tog vi tag i projektet -städauppiflisansgarderober och det tog e timma sdan vart det klart. 5 ICA kassar blev 🤩Hon har dåligt med tröjor och bara 2 par jeans och dåligt med byxor generellt så det blir väl till att kolla med tomten vad han kan fixa.

Nu har vi vait ute med de små och Magnus sitter och väntar på att jag ska skriva klart dagens epistel så vi kan se en bra film, det gör jag gärna. Summa sumarum får denna dagen en 5:a i betyg. En superbra dag och jag känner så nöjd och tillfreds. Jo då ryggh-vetet värker fortfarande men jag tar inga Ipreen, det är ju avsevärt mycket bättre.

Hoppas ni haft en bra dag i  blåsten. I morgon är det fredag och det vet jag många ser fram till. 

Må så gott och ha en fortsatt fin kväll. 

Puss och kram😘