Onsdag 8/12

7. dec, 2016

Då var det vårvindar igen, kvällen är nästintill vårlik med blåst som känns ljummen, adventskänslan kom av sig🤔Tycker om detta väder för det är just väder, vind och regn, det känns rejält fast det är klart jag skulle ju önska detta framåt Mars och inte NU. Man får klä sig ordentligt när man ska ut och när man varit ute och gott så känns det så gott att komma in igen, kinderna blir så där härligt röda.

Kvällen är tyst och fridfull. Magnus sover sedan ett par timmar tilbaka och flisan ser på tv i sitt rum. Jag var hemma sent, har varit och sjungit. Inte riktigt fri från min förkylning och det kande jag av i kväll men glad att sjunga igen. Förra onsdagen var det ju andra viktigheter- fliskalas🤩Vi övade inför vår julkonsert och det bestämdes att vi ska klä oss i svart med något bling till, det blir ju spännande att se hur våra körgossar fixar det🤪

Jag och Magnus hade förmiddagen tillsammans då han var ledig och jag började 12. Smög upp med flisan då hon började tidigt idag, när hon åkt så kröp jag ner en stund till och somnade om efter en stund. Så skönt och det känns bra att Magnus kan få ha lite sovmorgon varannan dag då de övriga blir alltför tidiga morgonar.

Vi vaknade strax efter 8 och jag hade ätit tidigt med flisan så vi drack kaffe tillsammans. Lite taxyoga blev det allt och lite bättre idag i ryggen men köra bil är det som jag änner av ännu ordentligt, men jag är bättre och det är jag så glad över för att ha ont/ besvär med ryggen/bäcken är så jobbigt och verkligen energi. Jag har haft besvär med detta i ca 29 år så jag vet vad det innebär och varit sjukskriven flera år till och från när barnen var små men nu i klimakteriet och när jag tränar så är jag mycket bättre och det är så tacksamt. Nu när denna omgång släppt helt ska jag inte svika min träning igen.

Lite morgonmys generellt och gott att bara ha lite tid tillsammans och planera dagen. In till Skövde och ICA Kvantum, storhandla inför söndagen. Därefter åkte jag in till city och mitt jobb och Magnus körde till mor och far och veckostäd. Jag hoppas kunna åka till dem nästa vecka.

Fick ett par timmar med sällskap av Birgit i butiken idag och vi packade upp mängder av varor. Det kommer hur mycket som helst nu känns det som. Det väderomslag som kom in över Skaraborg under eftermiddagen inverkade på kundströmmen så det blev ensamt när Birgit gick hem. ÖSREGN större delen av em/kväll. 

Jag åkte lite tidigare till kören, övade lite med min körledare ett stycke som jag ska sjunga på Annadagen. Känns nog bättre nästa onsdag då jag förhoppningsvis är frisk🙂

Nu är jag hemma sedan någon timma sedan, har ätit en macka och plockat lite. Det är dax att lägga sig och vända blad i livets bok. Den här dagen får stoppas in mappen bra dagar. 

Även om det varit ruggigt och ni som jag inte fick med nått paraply så hoppas jag ni haft en bra dag. 

Godnatt mina vänner, sov så gott.

Kram💋