Tisdag 6/12

6. dec, 2016

Nya strider lär det bli men Magnus har blivit riktigt bra att bemöta draken och trycka till den lite, den försöker styra och ställa men det funkar inte riktigt så bra🙃hoppas nu att han även i kommande närstrid klarar att parera och på egen hand  hugga till ordentligt och oskadliggöra detta fula eldkastande monster som så många avskyr.

Visst är det underbart med dessa sagor, bröderna Lejonhjärta är en utav mina favoriter och visst finns det drakar, jag känner till några..

Idag har det varit en fantastiskt bra dag förutom att jag fortfarande har en rygg som värker. Det är mycket bättre och köra bil är en av de saker som känns. Detta med att sittande flytta fötterna från de olika pedalerna känns vart enda move, men i morgon är det säkert ännu bättre än idag. Har gjort mina övningar och smörjt, duktiga Annika det är jag det🤩

En underbart vacker morgon, fruset och blå himmel. Så härligt att vakna upp till detta och dessutom veta att jag hade några timmar hemma för det fox jag orkade med i nuläget.

Min älskling hade gått upp flera timmar innan och begett sig till sitt jobb, flisan gick upp samtidigt med mig och vi åt frukost tillsammans💋

Skjutsade upp henne till bussen och därefter hem och gjorde de yogaövningarna som min rygg klarade av. Duschade och vek tvätt, vattnade alla blommor och gick ut en härlig promenad med Ada och Signe.

Körde till jobbet som jag började 12. Lite småpyssel av allt möjligt idag och lugnt som i graven fram tills efter 16 då kom det lite män som ville köpa nått till frun i julklapp, samt lite andra strökunder. 

Mina föräldrar börjar redan menalt "ladda upp" inför söndagens bravader, de ville ha hålltider mm. Min älskade mamma ska få en fin dag med alla barn och barnbarn, god mat och lite lagom uppståndelse. Jag ska laga trerätters till 18 personer och vissa förberedelser gör jag dagen innan. Det ska bli kul. Vi ska ju hålla julbakstuga här också samma dag, allt på en gång, det lär bli nybakt til kaffet🤪

Efter jobbet åkte jag hem till det julmysiga hemmet, lagade till en rådjurfilé och en gräddig svamp och skinkröra. Det blev som vanligt supergott. jag älskar att laga mat och jag älskar att äta den. Ett gott rödvin blev ett måste till detta.

Flisan hade igång sin assistent och höll på att göra maräng när jag kom hem. Hon hade även förberett Monopol. Magnus var hemma lite tidigare och hade hunnit ta ett par kilometer på Viking som var tacksam att bli använd. 

Nu sitter vi vid brasan tänkte det var bäst att passa på att elda även i kväll då det ska bli mildväder igen under en tid. Så mysigt att höra elden spraka, så rogivande. Vi ska strax se en film innan läggdax. 

Sovit om en prinsessa i natt kan jag tillägga 😀

Ett möte här hemma är inplanerat 21/12 då får vi besök av de som ska se hur vi bor och träffa oss inför kommnade arbete. Spännande..

Hoppas ni är nöjda med dagen, det är jag och glad för att förkylningen strax är väck. I morgon är det onsdag och det innbeär KÖR och sångövning, längtar💋

Godnatt och sov så gott, Kram till er mina vänner.