Måndag 5/12

5. dec, 2016

Min man han är så rolig på flera olika vis, visst tusan kan han vara en surgubbe vid något tillfälle med för det mesta är han glad och har ofta lätt till skratt. Detta är en utav anledningarna till att han just är min man. Vi kan skoja om det mesta, vi bustar i bland på lite olika nivåer och för det mesta är det en lätt och härlig stämning hemma. Som ni ser så har det varit bus i bastun idag och Signe tyckte bara vi var jobbiga🤪Men hon älskar ju detta med bastu och är först in, sist ut. Har nu hund? Har ni bastu? Om svaret på dessa frågor är ja, undrar jag om er hund är med er i bastun? Vet inte om detta är så vanligt, vi har aldrig hört om det innan men nu vet vi att det funkar och hon får inga men av det och vi oroar oss inte längre för att hon ska ta skada, hon reglerar det så bra själv. I början, första gångerna när vi flyttat hit oroade vi oss och jag ringde min uppfödare och hon lugnade oss och sa att hon går ut när hon behöver och vill, ingen fara alltså. 

Min rygg är lite bättre och även min förkylning. På en skala 1-5 är ryggen 3 och förkylningen 4 så jag får allt fras med värk ett tag till.

Sov dåigt i natt. Magnus och jag hade en fin kväll tillsammans och när det var dax att sova blev jag pigg igen. Men jag låg och vred på mig till långt efter 2 och lyckades inte somna. DÅ bytte jag sovplats och lade mig i den lilla sänge i damrummet. Somnade efter ett litet tag. Magnus snarkar inte, gör inget väsen av sig alls men i bland är det braa så att jag inte kan somna. 

Jag vaknade av att flisan väckte mig 06, vi gick upp och jag höll henne sällskap vid frukosten. Efter det att hon gått så sov jag ett par timmar till och det  va verkligen behövligt. 

Jag och min älskling åt frukost tillsammans, vardagslyx💋Han var ledig idag och jag började 12 så vi fick ett par timmar ihop. Jag var bättre i ryggen idag och kunde göra vissa övningar på yogan, skönt men visst smärtar det😥Har gått på Ipreen även idag men i kväll har jag hoppat den, får se hur det är i morgon. 

Vi tog oss en stund och bara la oss och pratade och höll om varandra. Känns som det var en evighet sedan vi fick tid över till det dagtid. Vi längrat båda tills nästa år då jag går ner i arbetstid och vi får någon dag här och va tillsammans❤

Jag for i väg till jobbet. Ett par av mina gulliga vänner stod och väntade på mig utanför jobbet och vart både kramsugna och pratsjuka, de följde med ner i butiken och kikade lite på utbudet.

En hel del varor att ta hand om och mer kom det under dagen. Jag var trött och smårisig första delen av dagen men frammåt 17 tiden lättade det. Mycket lung eftermiddag men, jag hade att plocka med.

Låste och tankade på hemvägen. Jag hade tagit upp rådjursfärs och med hjälp av Magnus snodde vi ihop köttfärlimpa, jag gjorde gräddig svampsås och gräddstuvade morötter till det, ja det blev helt underbart🙃

Magnus hade satt på bastun, flisan hade bakat en superfin kladdkaka som vi skulle smaka på efteråt. Hon fick en assitent av sina syskon i födelsedagspresent och den kom väl till pass😀

Så skönt och gott för värken att vistas i bastun en stund, det blev dock en kort version i kväll eftersom Magnus börjar tidigt i morgon.

Vi åt en helt perfekt kladdkaka med grädde och hon hade dekorerat så fint. Hon åtog sig att hålla i tårtarrangemanget på söndag- mamma/mormors 80-års kalas. Det blir super👍

Magnus sover sedan ett par timmar och flisan har lagt sig och kikar på nån film. Mina små har krypit ner och väntar på mig, och jag är redo🤩

Hoppas ni haft en fin måndag, en bra start på nya veckan. Inte långt till Lucia nu, jag hoppas på lite snö tills dess.

Godnatt och sov så gott. Puss på er