Söndag 4/12

Just nu sitter jag med några utav dem jag älskar mest i soffan framför brasan. Jag har nyss fått massage av min älskling och det gjorde verkligen susen.💋 Har haft sådan värk idag mest under morgontimmarna att jag grät hela morgonen. Fy fasen vad hemskt.😥 Ni som har haft ryggskott vet hur sådan värk är och detta jag har nu är en sk bäckenlåsning och det känns i princip samma. Jag vaknade i morse och skulle resa mig och det skar som kvinar runt mest den vänstra bäckenleden. Jag har haft detta elände många gånger förrrut och jag även några ryggskott och vid ett par tillfällen allt på en gång och då kan man inte sköta sig på egen hand över huvud taget. Men nu är jag nästan återställd, ja till 70% som det känns nu, tack vare att jag gjort övningar större delen av dagen, tagit Ipreen samt smort med Dicklofenak. 

Vaknade 7 i morse när Ove, Ida och Daniel åkte. De skulle till Grevagården och tävla även idag och därefter bege sig hem till Garn. Trevligt att ha dem här. En mysig helg. Tack för det. Både jag och Magnus somnade om efter att de andra gett sig av och vaknade igen runt 8:30.

Morgonen var vacker och lite frost ute på allt, träd, gräsmattor och hustak var sagolikt denna andra advent. Perfekt känsla i denna tiden på året.

Tog oss upp och åt frukost och jag hade sådan värk att jag knappt kunde gå(  Min förkylning däremot var avsevärt bättre och yes, feberfri och mindre täppt)  Jag bröt fakstiskt ihop. Så mycket jag tänkt idag nu när jag äntligen var ledig , mycket jag ville göra här hemma, hade en inplanerad massagekund som jag avstyrde redan i går då jag var sjuk. Jag gjorde lite övningar när min värktablett gjort sin verkan och allt jag gjort under dagen i för att bli bra har gjort näst intill ofattbar skillnad, under sker men nu ska jag ligga en hel natt så får vi se hur morgondagen blir.

Efter frukosten tog jag ett vamt bad, målade naglarna och vilade. Vi skulle ju på julbord så vi åt ingen lunch hemma. Vi klädde oss lite fint, gick ut med de små en runda och det kändes så skönt att komma ut. Man går ju som man "skitit på sig" när man har ont i ryggen och svårt att hitta ett bra avslappnat läge, men jag lyckade ta mig runt och all rörelse är ju bra även om det gör ont.

För ovanlighetens skull fick Magnus köra. Heidi och Carl hade hämtat upp flisan på stationen då hom kom från Göteborg. DE mötte upp oss utanför Stampen kvarn där jag bokat bord. 

Ett så mysigt ställe, det kan vi varmt rekomendera. Julmaten var i lagom utsträckning och faktum är att hade jag tagit några sillbitar och en ägghalva till hade det räckt gott. Kändes som om skinkan och allt det andra blev överflödigt. Kanske ska testa att köra ett julbord enbart med sådant från havet🤩inte i år men kanske nästa. Ja visst kan man ha köttbullar, prinskorv mm men man kan ha lite mer av sill, fisk och ägg. 

DEt var ett par trevliga timmar och vi fick ett perfekt placerat bord så jag kunde ställa mig upp och röra på mig lite mellan varven, vi blev alla mycket nöjda.

Vi lämnade Hjo strax efter 17, Heidi och Carl åkte hem till sitt och vi till Djursätra. Flisan ville spela Monopol, jag gjorde övningar innan och tog en ny Ipreen. Magnus vann stort idag. 

Vi testade det massageljus jag köpt av en väninna i min kör och det doftade så gott och fungerade fint att massera med. Får bli en omgång till i morgon när jag kommer hem från jobbet, ja, jag räknar med att kunna jobba. I värsta fall får Magnus köra mig, han är ledig.

Nu ska vi strax se en film, mysa framför brasan och ligga å knö. De små,Ada och Signe har redan intagit sina positioner🤪Flisan ville se nått eget på sitt rum, skönt att hon är hemma, tomt utan henne.

Ni har haft en skön helg antar jag, hoppas ni har en härlig kväll och är påfyllda så att ork finns till en ny arbetsvecka🙂

Brasvarm kram till mina cyberfiends 😘