Torsdag 1/12

2. dec, 2016

Hej! Denna blogg kommer ett dyng för sent av två anledningar, strömmen tog slut i datorn och jag var lite krasslig i går kväll så jag orkade inte gå ner och hämta sladdar mm men håll tillgodo nu i stället. Givetvis kommer det en blogg för den här dagen lite längre framåt kvällen😀

I går var en lite halvjobbig dag. Jag kände mig förkyld redan när jag vaknade. Inga större spörs men ändå, grrr. Jag är ju inne i en intensiv period nu med mycket arbete samt mycket att fixa med på hemmaplan, förvisso trevliga saker men detta innebär att jag inte hinner med att träna, två morgonar nu har det inte ens funnits tid att utöva min yoga, ja hade jag velat gå upp kl 6 varje morgon så hade det funnits tid men jag måste sova lite också. TOTAL skärpning på ALLA nivåer efter jul & nyår. Inget nyårslöfte utan bara så det måste bli eftersom att jag mår mycket bättre generellt när jag tränar och struntar i det där småätnadet som gör lägger sig som en badring ovanför byxkanten🤪 Såklart ingen idé att bry sig så mycket för tillfället med julens goda mat, godis mm så jag gör som de flesta andra, tar tag i detta  när vi hört- Ring in det nya...2017 blir det då som munnen kommer att sys ihop med endast kvar ett litet hål till sugrör och flytande föda😙Nej då, inga tokigheter utan sunt tänkande och lite mer planering mat och mortionsmässigt. Nog om detta. 

Jag vaknade 7 i går, frukost som vanligt och kom iväg i god tid till Lidköping. Jag inväntade ett samtal som föll väl ut och det kommer ev att innebära lite meningsfullt arbete på hemmaplan, och DET känns super👍

 Gjorde mitt sedvanliga besök hos min väninna Annelie och småpratade lite om julens kommnade aktiviteter. Även hon sjunger i kör så hon har också mycket öva samt julkonsert att se fram till. 

Ner till butiken och ivnäntade kundströmmen som aldrig kom🤨vart är foket, vad gör de? Ska de inte handla julklappar i år eller tänker alla göra allt sista veckan? Förstår det inte, men det är så generellt, handlen har minskat som det ser ut i allafall inom vissa områden. 

Tristessen kvarstpd likväl min förkylning. Låste och åkte in till Skövde för att där möta upp mina kollegor på Pims i Skövde för lite mat, umgänge och musikquiz. Ett par trevliga timmar. En utav frågorna i tävlingen var en jullåt som var lite halvtaskigt översatt till svenska och den kunde vi inte men det visade sig vara en låt i irländsk tappning som också avslutade kvällens musik. Vi vann inte quizen men vi kom heller inte sist🙃 Vi bröt upp runt 22:30. Jag åkte hem, flisan var forfarande vaken och väntade på mig. Vi småpratade lite om dagen och hur hennes helg kommer se ut. Hon åker til Göteborg och Niklas idag efter skolan. 

Gårdagens bild är ett minne från vackra Irland. 

Blå himmel idag med hopp om att folk tar sig ut ur sina gömställen. 

Ha en fin dag .

Kram