Onsdag 30 /11

1. dec, 2016

För idag 16 år sedan föddes min yngsta dotter som kom att bli mitt sista barn. Hon föddes 23:39 alltså har hon inte fyllt ännu men snart. Vi har firat henne med dunder och brak , det blev ett gott och trevligt kalas och hon är mer än nöjd😀jag kom hem sent då jag varit i Lidköping och jobbat idag men då jag förberett massor i går, gjort marinader, sås, dukat mm och Magnus, Lisa och Heidi hjälpte till i kväll så gick det superbra. Jag hade bara att steka köttet när kom hem. 

Hade ställt klockan på 7 och vaknade strax innan, gick upp och gav de små mat och pysslade med frukosten som i princip var klar när Lisa kom hem. Vi åt och efter det gick vi upp och grattade det lilla barnet som var vaken💋Hon fick lite presenter och vi hurrade och sjöng. Magnus hade åkt till jobbet tidigt men ringde henne runt 8. En glad liten flisa gick upp och åt frukost och idag blev det den presenten som låg väld kyld b,la till frukost. Hon älskar nämligen Brieost🤩

Jag for i väg till Lidköping och den lilla vägen från Djirsätra fram till stora vägen var såphal🤔

Strax före 10 satte jag nycklen i låset och överraskades av en snickare som höll på med att sätta foder till en utav dörrarna. Vi småpratade lite och jag insåg snabbt att det var en del att fixa efter det att han lämnat butiken. 

Jag stortsädade, dammade, damsög och torkade golv. Då dagen var seg och näst intill kundlös så passade jag på att hänga om i butiken, ombyte förnöjer. 

Stängde 18 och åkte hem. Så mörkt på kvällarna nu men, snart så väder det. 22 dagar kvar till vintersolståndet😀

Hemma var marchallerna tända, huset var välkomnande och fullt med folk. Så härligt att komma hem till ett välfyllt hus🤩Jag satte i gång att steka kött. Jag hade stannat till på Sörboden innan jag kom hem och inhandlat en bit kassler. Kände på mig att det kanske inte riktigt skulle räcka till då vi blev två mer än planerat. 

Det blev soprent på allt, t.o.m tårtan rök. Känns som de var ett lyckat koncept🤪Alla blev mätta och nöjda. När vi ätit öppnade hon sina presenter medans kaffet rann ner. Hon fick en pyamas, en presentkort på frisörbehandling på 2 ställen, samt pengar, ett mobilt tangentbord, en kök/baksmaksin, spritspåsar, underkläder, kläder. Hon var så glad och nöjd det "lilla"barnet.

Nu har alla åkt hem till sitt, Magnus och jag sitter i whiskeyrummet och flisan och Niklas har dragit sig tillbaka, hon har ju skola i morgon och har tidig start. 

Jag ska runda av här nu och lägga mig. Ska till Lidköping i morgon igen och min älskling är ff förkyld men ledig i morgon. Skönt det. Han får fara en sväng till mina föräldrar och städa denna vecka då jag har fullt arbetschema. Så tacksam för hans hjälp😘

Hoppas ni haft en bra dag denna sista på november månad. Årets sista månad begynner i morgon och den månaden är fulltecknad här hos oss med mängder av trevligheter med början redan i morgon med after workmys med damerna på La Classe😀

Godnatt mina vänner och sov så gott. Kram till er alla❤