Tisdag 29/11

29. nov, 2016

Sitter och njuter av kvällens lugn. Kom sent hem efter ett par mysiga timmar med äldsta dottern Heidi på Aqua vitalis. Kanelangus, hett och väldoftande, mmm🤩Kan rekomenderas. Förra året fick ungarna en omgång bastuangus i julklapp och det var jättehärligt och spännnade. Har man inga idéer så ge bort en sådan omgång i julklapp. Gå in och läs mer om det på Skövde arenabads hemsida. 

Efter hemkosten packade jag upp allt jag handlat, Lisas min systers yngsta dotter hade kommit hit idag för att fira sin kusin i morgon. Jag har fart runt ett någon timma och fått massor gjort, bastun och relaxen gav mig fullt med energi och en god arbetsdag med inspirerande "gör om mig" gjorde dagens extra kul.

Hade satt klockan på 7, vaknade 06:59🤪ja visst är det märkligt.. Åt frukost med min älsklng som var något bättre idag, skönt. Vi gjorde lite ypoga tillsammans och det var mysigt. Jag duschade och for iväg till jobbet. Magnus var ledig idag som tur var, han hade några åtaganden på agendagn men vissa sköt han upp tills på torsdag då vi hoppas han är bättre. 

Förmiddagen bestod av lite plock generellt, flera mysiga kunder och en kvinna som fick med sig en hel del hem, mycket variationsrikt och det är ju underbart, att köpa några plagg som går att mixa och matcha med varandra och enbart med lite olika assesoarer till få helt olika outfits, jag älskar det. Så roligt att inspirera. 

Min söta kollega Thererse kom och tyckte jag behövde en kopp kaffe och en pratstund och jag känner mig lyckligt lottad att ha fina arbetskamrater på mina arbetsplatser. Bara just typ den där kaffekoppen idag värmde mitt hjärta, en tanke av omtänksamhet💋

Efter jobbet, slutade 17 idag hämtade jag upp Heidi och vi åkte till Kvantum och inhandlade lite kött, grädde mm inför morgondagen. Därefter till Arenabadet. Vi åt en maffig räksmörgås och jag orkade inte ens äta upp mina räkor😮Heidi fick offra sig. Vi badade i varma poolen, låg på Hammamstenen, bastade ångbastu, kanelangus oc bara kopplade av, mys. 

Rundade av runt 20, skjutade hen Heidi och åkte hem till det vackert upplysta hemmet på Djursätra. Lisa och flisan var behjälpliga och flisan ville promt hjälpa till med tårtan.

Nu har hon lagt sig och alla andra utom jag. Magnus ska upp i tidig morgontimma och jobba. men han är ju ledig på torsdag igen. Jag ska strax avsluta och besöka damrummet för liten kortare version av kvällsritualen då jag varit på badet.

En blåsig kväll här på Djursätra. Mitt finger är något bättre och jag tänker att kanske har jag blivit allergisk mot guld. När det försvunnit ska jag sätta på mig ringarna igen och se om det blir likadant igen och får i såfall ta ställning till det då.

Nu mina vänner hoppas jag ni får en skön nattsömn. En ny dag i morgon och min "baby" fyller 16❤

Godnatt, KRAM😘