Måndag 28/11

28. nov, 2016

Min man är förkyld, han snörvlar och är hängig. Ja ni vet ju alla hur det är män är förkylda, det innebär ju näradödensymptomer🤪Faktum är att det inte är riktigt så med Magnus, han klagar inte ens. Jag fick ett sms under dagen där jag förstod att nått var på gång, han ville ha lite omtanke den sötingen. Det har han fått nu när han kom hem, både mumsig middag och en fin whiskey. Vi sitter nu uppe vid den öppna spisen i TV-rummet och har lite chill innan läggdax. Magnus har satt på nån actionfilm medan jag skriver dagens avsnitt.

Det har varit en lugn måndag, lite kunder på jobbet och lugn på alla övriga plan. 

Magnus gick upp i svinottan och for till jobbet, jag gick upp hlav 8 och åt frukost med mina flickor. En varm dusch, fix i damrummet, en promenad med de små i ett soligt kyligt landskap.

Iväg till Skövde och La Classe där förmiddagen bjöd på lite av varje. Kunder som ville byta något utav det de inhandlat i helgen, några ville köpa makeup, en ny finklänning inför julen var det några som provade mm. 

Jag tog en halvtimmas lunch, gick iväg och köpte tre julklappar. Nu är jag klar, skönt. Brukar vara det något tidigare men jag har ju jobbat såpass mycket att tid för det inte funnits. Men nu så..

Lite småpyssel generellt i butiken, jag hängde upp smycken mm.

Då och då brukar jag skruva lite på mina ringar under dagarna och gjorde så även idag. Då märkte jag en märklg rodnad, jag tog av båda ringarna  och då svullnade knogen lite grann och detta slutade strax ovanför ringarna brukar sitta. Det kliar inte, är inte varmt bara lite ömt., dessutom enbart på ovansidan av fingret. Undrar vad det kan vara?

Jag slutade 18 och åkte hem. Lagde till goda biffar av rådjursfärs. Det är så supergott. Så lite fett att jag kunde skölja händerna med kallt vatten. 

Magnus kom hem och vi åt allihop tillsammans. Skönt att ha en stund tillsammans varje dag. Flisan har haft studiedag idag och i morgon med så hon och Niklas har fått en hel del gjort, städat, köpt julklappar, ägnat våra små lite tid.💋

Nu mina vänner tänker jag avrunda för denna gång. Värmen från den öppna spisen gör gott, det är lite småkyligt här uppe i kväll. 

Hoppas ni haft en bra dag, önskar er godnatt och sköna drömmar.

Kram😘