Lördag 26/11

26. nov, 2016

Avkoppling😀Sitter i soffan i whiskeyrummet, dricker lite J.P CHENET ICE EDITION väld kyld. Adventsstakarna och alla stjärnor är nu på plats. JA jag har fuskat i år, har redan tänt. Brukar inte fuska men det kändes rätt i kväll. MIn älskling har varit till god hjälpt i detta pysslande och jag vet att han gillar det. Men han ska vara lite matcho på ett sött sätt, jag genomskådar honom allt💋Han tycker detta är lika mysigt som jag. Vi är så lika även där. Han har skapat en superbra spellista som innehåller det mesta av det bästa- my handyman- årets julklapp🤪för vem vill inte ha en sån?

En jätterolig/mysig dag är snart till ända, ja några timmar kvarstår och jag och Magnus har fattat ett beslut, ett beslut om förändring- vi ska ha en lampa ovanför matsalsbordet🙃Värre än så var det inte. VI sak flytta ner den lampa vi köpt på IKEA för någon månads sedan. Den tror jag blir perfekt där, så får vi hitta nått annat till Tv-rummet. Stjärnorna vi satte upp i matsalen ger mindre ljus än lamporna så därav denna idé. Ombyte/förnyelse förnöjer. 

Uppe i perfekt tid med frukost med familjen. Flisan skulle jobba så vi åt frukost tillsammans. Niklas kom upp han med, lite ovant dock vid den tiden, ja se ungdomar🤩

Jag och flisan åkte in till staden. Hon fljde med mig till jobbet och kikade runt i butiken. Hon fyller år nu på onsdag, hon blir 16 min lilla tös❤Hon är bara 16 år...den låten kommer ni väl ihåg?

Hon hittade några fina toppar därefter gick hon till sitt jobb på café Förr. Vi är så glada jag och Magnus för att hon fått ett extra jobb. Hon tycker det är kul och lite extra pengar är ju alltid käckt. 

Min kollega Solveigh och jag hade en trevlig förmiddag. Vi spann vidare på black friday som tydligen ska ligga jvar hekgen ut-erbjudandet alltså. Mycket att göra och det är alltid skoj, tiden bara visslar till. Vi är ett bra team😀Runt 14 tiden slutade Solveigh och det lugnade ner sig något för att sedan  ta fart och hej och hå vad mycket det blev att göra. Mängder av trevliga kunder som köpte julklappar till mormödrar, ville ha tips om festklänningar mm. En kvinna blev som ny i en scarves i en helt annan nyans än hon hade tänkt sig och ett läppstift i fin nyans blev pricken över i, hon sa att hon aldrig fått så bra hjälp förrut. Det värmde gott i mitt hjärta.  Jag bara älskar detta arbetet att få till det där lilla extra piffet som ger det lilla lyftet❤sååå roligt. 

Fullt upp i princip tills jag skulle stänga. Kunder kvar tills en bit efter 16. Öm i fötterna faktiskt, har nog gått någon mil idag, gött.

Lilla flisan hann komma innan jag låste, fixade kassan och så åkte vi hemåt. Hon hade haft massor att göra, hon var öm i fötterna hon med.

Jag lagade till en underbart smakfull köttgryta på älg. Jösses vad gott. Till det råstekte jag potatais iugnen med pressad vitlök, olivolja och havssalt. Vinbärsgelé till det och ett kraftigt rödvin, jiiiiha åt massor. MUMS!

Signe hade varit ute och jagat idag med Ingemar men det hade inget djur blivit och dåligt med spår att nosa runt i. Så är det ibland, men kanske nästa gång så..

Efter maten körde vi ett advenstrace jag och min man. Han är så snäll, jag "kör" med honom känns det som men han lommar runt och gör det jag säger utan knussel. I morgon ska han återigen till Heidi och hjälpa henne klart med några hyllor mm. Ja, vad gör man inte för barnen💋Jag vet  någon som tomten INTE kommer att glömma, en fin julklapp tror jag han får han Magnus. 

Nu ska jag snart återgå till att ägna resten av kvällen i kärlekens tecken. Sitta nära i soffan och bara vara, lyssna på muskik, småprata och koppla av generellt. Just nu känns livet och tillvaron kvalitativ. När man har haft en superdag totalt känner man sig så nöjd och tillfreds. Bara älskar det.

Hoppas ni haft en fin lördag. Kanske ni är lediga i morgon, jag är det inte och sjunger dessutom in Advent efter jobbet.

En fortsatt fin kväll tillönskas och en stämningsfull morgon- 1:a Advent❤

Kram till er alla i cyber.