Fredag 25/11

25. nov, 2016

God afton🙂inte tycker jag att denna dag har varit särskilt black😀

Vi har haft erbjudande i butiken, mängder av butiker i stan har haft gentila erbjudanden denna dag. I morgon är det skyltlördag, när jag var liten var det söndagar. Det var nått speciellt med den helgen när man var liten, nu är försöker jag hålla liv i den känslan så gott det går. Älskar att adventspyssla, det var mysigt pyntat på la`Classe när jag kom dit idag, mys.

Vaknade i bra tid, lite lyx i morse då jag fick äta frukost med min älskling. Han skulle varit ledig idag men lovade att hjälpa dem ett ett par timmar med en kort körning Örebro t o rt. Han åkte efter frukost, jag duschade, bäddade, ja ni vet allt det som de flesta gör på morgonen, gick ut med de små, åkte in till staden. Jag började 11 idag så jag hann en sväng in på Hem & Hobby för att komplettera till det jag köpte i går. 

Det var en rolig dag, massor av kunder samt lite fint vårnytt som tilltalade mig och det blev två toppar som stortrivs i garderoben🤪Alla mina kollegor var inne och jobbade idag, kul att träffa allihop. Vi ska dessutom se torsdag nästa vecka på ett uteställe i stan för mat och quiz. Jag gick ut en halvtimma på lunch, älskade Lotta ringde och vi skulle träffats men hon hittade ingen stans att ställa bilen. Skövde är kass vad de utbudet anbelangar.

Dagen förlöpte och Anette var kvar med några kvinnor som hade fått varsin snygg makeup och de skulle köpa med sig lite produkter hem. Vilket underbart arbete att göra små underverk och ofta är det inte mycket som behövs utan enbart rätt färger i lagom dos.🤩

Jag åkte hem till mitt älskade hem och familjen var hemma. Min älskling hade varit och handlat och så skönt att komma hem och sådan är klart. Vi bestämde att göra som stor del av befolkningen idag, att äta pizza. Magnus hämtade i Hjo. 

Efter maten pysslade jag klart i köket med gardiner och det blev så fint. Nu återstår enbart att sätta fram ljusstakarna i morgon. Magnus får greja lite under dagen.

Signe ska ut på jakt i morgon och jag hoppas det blir lyckat. Ingemar kommer runt 9 tiden och hämtar henne.

Under kvällen ha vi spelat mega Yatzy, spelat vinyl och smuttat på cider, whiskey ( lite slattar kvar sedan förra helgen) och rött vin. Ungdomarna har hållt oss sällskap och spelat en stund med oss. Nu ligger de och ser film, flisan ska jobba på café Förr i morgon och åker med mig in. Jag jobbar i morgon med start 10. Jag och Solveigh ska ta hand om de köpsugna😀

Nöjd med dagen ska jag snart nu lägga mig. Man är lite småseg när man varit i gång en vecka även om det inte varit fullt upp jobbmässigt. Lite att göra tröttar faktiskt mer.

Kankse ni haft en bra eller helt ok vecka och njuter av att fredagen är här. Hoppas ni får en fin lördag och fyller den med det ni önskar.

Puss & kram💋