Torsdag 24/11

25. nov, 2016

24/11 innebär att det nu är en månad kvar tills tomten kommer. Ja, ja, visst väntar även jag på honom och gör så varje år 😀Älskar julen och allt vad den innebär. 100% familjemys❤Jag är lyckligt lottad som har en familj, som har mina föräldrar kvar i livet och barn som ännu inte har egna familjer utan väljer att umgås med oss och DET är bästa julklappen. Min syster och alla hennes barn kommer hit och mina bror och hans familj. Det blir knytkalas som förra året och det är helt perfekt. Vi bidrar alla med några olika saker och tadaa- så blir det ett julbord🤩Vi har inga mängder av maträtter utan det som vi vet att alla gillar. Pappa gör Jansson och senap- min syster brukar göra finsk kålrotsgratäng och ha med sill- min brors sambo gör köttbullar och har med typ sillsallad- jag steker prinskorv och gör ägghalvor med himmelsk räkröra samt lite annat smått och gott.. Julskinkan har rymt🤪

Vaknade rätt så tidigt idag, min älskling hade gått upp i svinottan. Frukost med flisan. Niklas hade kommit hit rätt sent i går så han skjutsade henne till skolan. Så bar det av till Lidköping, kafferep hos min söta väninna Annelie, lite prat om advent mm. 

Till butiken, plockade med lite varor som kom under förmiddagen. Frida och Anette kom med julpynt till årets julskyltning så eftermiddagen var räddad💋Jag tycker det är trevligt att pyssla och pynta, rogivande. Kunderna lös med sin frånvaro men i morgon är det lön och Black Friday lite överallt så jag tror mig ana en viss förhöjning kundmässigt.

Man ska naturigtvis vara glad över de kunder som kommer MEn när det inte varit en enda kund på 2 timmar och 17.54 kommer det en kund som inte bara skulle ha strumpor snabbt och lätt ja då blir man lite matt..glad kund lämnar butiken men jag blir sen till ett möte jag fick ställa in, grrr.

Nöjd med skyltandet åkte jag hem till dukat bord, WOW så skönt det var att bara slå sig ner och maten klar. Magnus hade kommit hem ett par timmar innan och grejat 😘Han var trött den stackarn så nu har han lagt sig sen ett par timmar. Vi hängde upp adventsgardiner innan och jag har fixat köket klart så när som på ljusstakarna som inte kommer på plats förrän lördag kväll. 

Det är strax dax för sängen även för mig. Jag och Magnus åker tidigt till Hjo i morgon och handlar sedan ska han jobba några timmar och jag ska till La´Classe och jobba. Tror det blir full rulle. 

Hoppas er dag varit till belåtenhet, i morgon är det avlöning och då blir man kung i baren igen😀

Det har fryst på här ute i kväll, klart och kolsvart. Alla stjärnor glimmar så vackert, det får mig nästan lite ledsen/vemodig. Så stort och oändligt detta enorma himlavalv som ingen vet vart det slutar.

Min kväll slutar här och nu med ett godnatt och en kram till alla mina bloggläsarvänner❤