Onsdag 23/11

23. nov, 2016

Vacker i sin enkelhet, så långt ifrån julens glitter och bling är denna stora enkla stjärna av träpinnar, visst är den fin. 🤩Den pryder nu den ena dörren (som ni ser) jag föll för den direkt. Var på Hem & Hobby idag för att kika lite och ev få lite adventskänsla. Kan inte påstå att jag gick igång på så mycket och faktum var att det var inte så hysteriskt mycket prylar, skönt det. Jag var ute efter just lite av det enkla, det passar bra hemma, lite bling vill jag ha i matsalen däremot, där hör sådant hemma här hos oss. Jag har nu under kvällen tagit ner köksgardinerna och tänker fortsätta i mrgon kväll, nu börjar det även bli dax för mig att sätta fart med tanke på att jag jobbar resten av veckan och man vill ju ha klart allt på lördagskvällen så det bara är att gå upp tidigt på söndagen och tända upp och mysa💋

Vaknade tidigt och gick upp med flisan. Blev så förvånad för Magnus vaknade också tidigt och kom ner till köket strax innan fisan gick till bussen. Vi åt frukost och planerade in dagen. Jag började 12 idag så det fanns tid till ett röj hemma innan. Vi hann pyssla om varandra en stund och det är minsann viktigt att hinna med ❤

Magnus åkte till mina föräldrar och tog veckostädet och jag började plocka med tvätt. Vi har sagt så att vi tar varannan vecka nu när Magnus jobbar så få dagar. Låter kanske inte klokt men jag hinner sakna dem nu när jag inte åker dit var vecka. Men jag ringer dem i allafall😀 

Jag är oerhört tacksam att min älskade man hjälper mig med att stötta hemma hos dem. Magnus, min klippa. 

In till staden och köpte lite adventspynt. ner till jobbet, träffade Birgit och det var längesedan. Vi pratade av oss oc pysslade med några kunder och lite nykomna varor. Min ärtiga kollega Solveigh på La Classe kikade in hejade på oss. Dagen förlöpte och det blev en lugn eftermiddag.

18 låste jag och åkte hemåt. Hämtade några paket på Sörboden. Just den känslan av att komma hem är underbar, njuter var gång. 

Vi hjälptes åt att värma revben som jag fixade till igår, gjorde en tonfisksallad till flisan. Vi åt och efter det gick vi ner och bastade. SÅ skönt🤪älskar den goa värmen och det är det verkligen fler som gör, lilla Signe är alltid först ner. De satt båda länge kvar i köket när vi plockade bort efter maten. rådjur är en doft som klingar lite högre än övriga och givetvis fick de smaka.

Efter bastun slog vi oss ner en stund i whiskeyrummet och samspråkade en stund. Flisan kom ner och vi pratade med henne om en danskurs som hon ev vill gå nästa termin, hur vi gör på hennes födelsedag nästa vecka mm. örst var tanken att vi skulle gått ut och äta då men hon ändrade sig och vill ha god middag hemma. Det är så att i min familj har jag låtit barnen få bestämma meny på deras födelsedagar,som extra bonus. Även Magnus fick det🙃alltså inte bara barnen..

Nu har min darling lagt sig, han jobbar i morgon och jag åker till Lidköping. Jag väntar in en tvättmaskin sedan är det sovdax även för mig. Lite trött faktiskt. 

Åter en dag till samlingen med bra dagar, det har ju varit många även de senaste tiden, håller inte räkningen. Lite mindre bra dagar har också funnit med, livets berg & dalbana åker vi med på vare sig vi vill eller inte.

Nu mina vänner önskar jag er en godnatt, sov så gott.

Myskramen till er😘