Måndag 21/11

22. nov, 2016

Godkväll😀Sitter och myser, njuter av tystnaden i detta vackra väldoftande hus. Härliga männsikor har fyllt denna kväll hos oss på DJursätra, medlemmar ur Skövdegospel har varit här på lite "kafferep" och vi hade ett par trevliga timmar tillsammans. Kul att ses privat. Som vi sa i kväll att vi är ju arbetskamrater, vi gör ju ett jobb när vi sjunger och uppträder. Arbetskamrater går ju på AW mm och vada kan då passa bättre än lite umgänge då och då mellan onsdagarna.

Måndagen har förövrigt varit bra, vaknade tidigt och somnade på tok för sent. Några dygn per år blir det hur tokigt som helst. Somnade runt 3 i natt och gick upp strax innan 6. Kunde inte somna. Inget särskilt som störde, vände på mig fram och tillbaka och till slut så..

Även fast det bara blev 3 timmar sömn så har jag inte varit trött i dag. helt ofattbart. Ska bli skönt att lägga sig snart, känner att jag är lite pömsig🤪

Flisan började tidigt idag och när hon lämnade hemmet satte jag igång med lite husmorssysslor. Bakade bröd, mjuk äppelkaka och rostade crunchy. Magnus har varit ledig idag så vi hade förmånen att äta frukost tillsammas. Han var sedermera behjälplig i köket. Det är han en hejjare på.

Jag bäddade, duschade, medan Magnus gick ut och gjorde litet höströj i rabatterna på framsidan som inte blev gjort innan snön. Vi ska ta resterande rabatter i helgen om vädret tillåter. Hösten kom ju av sig och det blev vinter några dagar så vi hann inte med helt enkelt och vi var säkert inte de enda. Vi drack 11-kaffe och jag for till jobbet. Magnus åkte till mor och far och hjälpte till att kratta alla de löv som föll på den sidan berget. 

Det var en mycket lugn dag på jobbet, en del att pyssla med finns det alltid såklart men det var allt segt. Ska bli skönt när folk får lön och commercen kör i gång inför jul. 

Det ösregnade när jag åkte hem, varmt 7 grader. Rena våren ju🤨kan inte påstå att jag har någon adventsfeeling. 

När jag kom hem hade min älskling fixat några termosar kaffe, vi dukade fram och inväntade ett sjönsjungande gäng. 

Fick fina saker, så gulligt. Längtar till onsdag gör man alltid på måndagar och denna vecka ses vi fler gånger då vi b.la sjunger in advent kl 17 i Johanneskyrkan i Hentorp, varmt välkomna dit💋

När gänget åkt, hade Magnus gått och lagt sig, han ska jobba i morgon. Jag satte på en välfylld diskmaskin och plockade lite i tvättstugan. Nu är det dax att runda av här och krypa ner, en ny dag i morgon och jag får förmiddagsfrämmat i morgon😘

Hoppas er start på veckan har vart till belåtenhet. Önskar er en godnatt, puss & kram till folket.