Torsdag 17/11

17. nov, 2016

😀Jag är glad, idag har det vait en härlig dag och jag känner mig mycket nöjd nu i kväll. Kom hem sent från Lidköping, spolarvätskan tog slut och bara en sådan sak gjorde att jag blev sen hem. Ja också bilister som kör i 75 på 90 väg bara för att det småregnar, grrrr😠Men förrutom det mår jag som en prinsessa.

 De flesta vill ju att  barnen ska sysselsätta sig med någon verksamhet eller sport på sin fritid och lilla, ja lilla å lilla när hon var lite mindre så har hon ridit, spelat innebandy, kickboxat, spelat teater, simmat och varit med om några filminspelningar och det är väl något mindre vanligt. Men under några år så har det ju inte varit som det borde varit så då föll alla hobbys. Men nu, äntligen så är allt bra och flisan känner sig stark och redo för att möta världen🤩Jag pratade med henne om att logga in på Stagepool igen och uppdatera sin profil och i går kväll fixade hon det. Hon är ju ingen lite tös längre och kan själv🤪

Idag blev jag uppringd av en kvinna på detta företag och de hade kikat igenom flisans profil och den är tydligen högaktuell utifrån roller som filminstitut söker i nuläget och tillsammans med hennes meriter så behöver det inte dröja så länge innan hon är på banan igen, wow, känns så kul. Hon ska få åka ner till Göteborg och ta ett professionellt profilfoto och hon kommer få en coach som kommer att hjälpa henne med att söka filmroller. Vem vet, snart är man kanske manager,igen🙃

Jag vaknade på tok för tidigt 05:22 jösses så onödigt. Somnade inte om utan låg och funderade på rådjursgrytan jag ska laga till på lördag och de mysiga underbara människor som kommer hit. Älskar dem alla, jag är rik. Vänner man älskar och som ger mycket tillbaka är att vara rik❤

Jag gick upp strax innan 7, åt frukost. Magnus incisterade på att gå upp och hålla mig sällskap men jag morrade strängt åt honom att ligga kvar och ta lite sovmorgon. Han har varit ledig idag och då kan han gott unna sig det. 

Flisan kom upp och fixade frukost, vi åt och jag åkte till Lidköping. Ett inbokat kafferep innan det var dax att öppna butiken.Gott kafe och mysigt samtal.

Det regniga väder som var på besök även i Lidköping bidrog till att det verkligen inte blev någon större anstorming av kunder men jag hade mängder av varor och ett par kartonger till dök det upp uder dagen så det var fullt pyssel mest hela dagen💋Jag hängde om i butiken i färg och det blev en harmoni och smakfullhet som jag blev mycket nöjd med.

Åkte hemåt, fyllde på spolarvätska och tog en korv. Inte hemma förrän närmare 19:30. Flisan har prov som vi kikade lite på, hon läste upp vilka roller hon sökt och jag berättade om kvinnan som ringt för Magnus. Flisan ringde jag under dagen. Vi tog en kvällsmacka och nu har min äslkling lagt sig.

JA, det doftade ljuvligt när jag kom hem, nyskurade golv och det var just så det var. Hela nedervåningen var fin och fräsch, i morgon tar vi ovanvåningen gemensamt. Tänk en så härlig man jag är berikade med. Så ska en fru ha det när hon kommer hem efter en heldag på jobbet😀 Han har varit hemma hos Heidi större delen av dagen och hjälpt henne att skruva ihop allt som kom ifrån IKEA. De har haft å göre.

Nu har mannen lagt sig, flisan ligger och studar och jag sitter här och sammanfattar dagen och njuter. 

Det blir tidig kväll då jag vaknade så tidigt. Ska läsa en stund tror jag innan läggdags.

En fin dag har det varit, hoppas ni haft detsamma. Önskar er en god nattsömn så "ses" vi här i morgon.

Natti natti😘