Onsdag 16/11

16. nov, 2016

Yes, yes, yes😀Gospel in my heart, in my mind in my soul...

Relativt nyss hemkommen efter en underbar körövning, jag blir så boostad med energi, glädje och allt för pigg för att tänka på att det snart är läggdax. Nästan tur att man inte sjunger fler dagar i veckan för då skulle det alltid bli uppesittarkväll. 

i dag har det varit en lång dag, jag har fått massor gjort. Jag gick upp med Heidi, vi åt frukost och flisan började tidigt och var på bussen strax före 7. Heidi åkte in till Skövde 8, därefter gjorde jag lite taxyoga, vattnade blommor, vek tvätt, jag for runt här tills Ingemar kom strax före 9 och hämtade upp Signe för ett jaktpass.

Fick lite egentid med Ada ❤och det var mysigt, vi tog en långpromenad jag duschade och tog mig in till Skövde. Besökte glada Rusta och handlade ljus för det närmaste halvåret🤪samt snacks mm. Hämtade mat på Valle åt mor och far, till Kvantum och handlade lite åt di gamle och begav mig ut till dem för veckostäd. De mår bra och allt är som vanligt, och när allt är som vanligt är det rätt bra🤩

Mor var glad för sin svid inför hennes 80-års dag. Jag hittade fina kläder på La,Classe och var så nöjd. 

Jag länade föräldrarna och åkte in till maxmode för ett arbetspass. Kul att vara där igen. Frida och hennes yngsta dotter kom ner en stund och grejade och vi pratade lite om att jag önskar gå ner lite i tid ett litet tag med början nästa år. Ska leva på kärlek.. nej då men det går inte att vara verksam 6 dagar/ v hur länge som helst. 

Jag låste butiiken 18:02 och åkte till Kvantum och handlade till oss inför helgen. Därefter till Hentorp och min gospelkör. Påfylld åkte jag hem i ösregn men lika glad för det.

Väl hemma tömde jag bilen och fick hjälp att packa upp av min älskling som hunnit damsuga och torka golv efter det att han kommit hem, hej och hå, det går undan här på gården mellan varven.

Jag åt en smörgås, hällde upp ett halvt glas vin, pratade med flisan om hennes skoldag och nu sitter jag här och skriver dagens epistel.

Har invigt mina snygga vinterkängor, älskar dem redan och de kommer gå långt. 

Hoppas ni haft en bra dag trots ev regn och rusk. Längtar tills i morgon, en ny dag-ett oskrivet blad.🙃

Natt i natti, sov så gott.

Puss & Kram