Tisdag 15/11

15. nov, 2016

Helt kolsvart. Vissa saker är fascinerande med att bo utanför stan och det är b,la att det är så otroligt mörkt vintertid. Man kan gå ut från huset en bit dit inga lampor når och när det är stjärnklart är det magiskt🤩i kväll dock vare sig måne eller stjärnor. Men vi har det mysigt ändå. Här inne doftar det gott av ljus, och Heidi och jag har hällt upp ett litet glas vin av en utav våra favoriter- Café. Flisan pluggar lite inför ett utav veckans prov, när hon är klar ska vi spela lite spel innan läggdax. Det är flickornas afton, min älskling har lagt sig då han börjar i ottan.

Vet inte om månens krafter har haft inverkad på min sömn men natten till i dag och i går har jag sovit ojämnt, vill inte säga oroligt men jag har vaknat flera gånger dessa nätter under efternatten. Så det har genererat lite seghet under kvällarna. 

Gick upp kvart i sju idag, Magnus skulle vara hos tandläkaren tidigt. Flisan hade sovmorgon. Magnus åkte och jag satte i den blandning med hårtoning som jag köpt med mig från salongen på jobbet. mer pigment än de man köper i salong. Jag blev supernöjd.

Vi kom iväg i tid, jag släppte flisan nära skolan. Jag var tidig på La, Classe, skönt. Lugn förmiddag men en del att pyssla med både kunder och småplock i butiken. Therese kom och jag gick på lunch. Gick till ett rätt nytt ställe, ett fik med toast mm. Beställde en toast med kyckling och fick vänta i 15 minuter på den så min lunchrast försvann i väntan. Jag blev oerhört irriterad, kl var ju efter 14 och ingen rusning direkt. Återfick mitt behagliga lugn påväg till jobbet, skönt😀

Jag slutad 17 och åkte direkt hem, nja jag stannade till på Sörboden i byn och hämtade ut ett paket från Matsmart med kaffebönor. 

Väl hemma började jag med middagen. Flickorna, Heidi var också hemma, satt och pluggade och min älskling höll på med lite hemmapyssel. Han hade lagat de stolar i matsalen samt en i stora entrén, my handyman💋Vi gade även två stolar uppe på vinden och de hade han tagit ner och lagat. Nu har vi 29 sittplatser på nedervåningen, inte illa. Har bjudit hem "min" kör på vinterfika nästa måndag så sittplatser lär det finnas. 

Efter maten åt vi dessert dagen till ära. Jag pysslade i ordning matsäck till min man, därefter röjde vi undan i köket. Det är så skönt att lämna ett rent kök och enormt trevligt att komma upp till. 

Nu har flickorna pluggat klart och vi ska umgås en stund innan det är dax för en runda i damrummet innan horisontellt läge. 

Hoppas ni haft en fin dag även om det varit grått och trist omkring er. Det kanske finns ljus och värme i er omgivning som kompencerar😘

Önskar er alla en fin morgondag samt en godnatt.

Kram