Söndag 13/11

13. nov, 2016

En så underbar helg vi haft. Jag är supernöjd och lite trött efter en intensiv och innehållsrik helg med allinclusive😀Sitter nu i whiskeyrummet med flisan och chillar, Magnus har lagt sig då han har tidig start i morgon bitti. En ny arbetsvecka stundar och nästa helg ser jag fram till stort. Då ska vi ha whieskeyprovning här med kära vänner, så det lär bli fullt hus. 

Ska börja berätta lite kort om gårdagen då det inte blev något skrivet. Dagen var till belåtehnet, jag jobbade på La´Classe och dagen var helt ok. Rara Solveigh kom in och fikade med mig, jag lånade hem lite kläder till mor till hennes stora dag samt köpte med mig en julklapp till min syster. 

Signe hade varit ute på jakt denna lördag och Ingemar ringde och sa att hon stuckit på ett rådjur och hade inte kommit tillbaka. jag mötte upp honom och vi ropade efter henne men utan resultat. Då vi skulle iväg, jag och Magnus på ett "kalas" så blev det lite stressigt mehon kom strax efter det att jag åkt hemåt- Ingemar kom glad i hågen hem med henne och hon hade skött sig mycket bra även detta pass med endast detta lilla snedsprång på slutet. Men, hon är förlåten💋

Vi kom iväg i tid och firade Conny- en nybliven 50 åring. Lotta och Conny var värdpar på vårt bröllop och Lotta hade överraskat honom med ett hejdundrande kalas. Mycket trevligt🤩Vi åkte hem strax efter midnatt, träffade många trevliga människor, härligt.

Idag-Farsdag startade med en bedrövlig gröt. Vi är inte förtjusta i havregryn/råggrynsgröt någon utav oss med crunchyn tog slut i går, mannagrynen var slut så jag kokade gröt. Trots mycket äppelmos så var det svårtuggat😙

Vi fixade till oss, packade in hundarna och begav oss in till skövde och hämtade upp Heidi och Carl. Pojkarna skulle fäljt med från start till julmarknaden men de blev kvar för att hjälpa deras far med några beställningar på hans restaurang. 

Till Sandhem, vi har varit där förrut på julmarknad men det var många år sedan. En mysig stor lada härligt inredd med en gigantisk öppen spis. Många utställare både med smycken, stickat, bröd, korv, krimskrams mm. Vi började med att fika och gick därefter runt och handlad lite smått här och var, samt prinskorv, isterband, ostar mm. Flisan ville gå och se den utställning som fanns detta året och hon ville inte gå ensam dit, hon var så söt hur hon lade fram det. Vi gick med henne och det var spännande. En utställning om våra förfäders fantasivärd format av folklivsforskare och författaren Ebbe Schön. Lite kusligt.

När vi var nöjda tog vi ut de små liven på en promenad och det var mycket att nosa runt på. Vi stannade till i Tidaholm och åt hamburgare. Heidi skulle hem och börja jobbet vid 15, vi släppte av Carl, Wera och Heidi därefter åkte vi hem till mor och far. Vi hade köpt vitlöksolja och isterband till honom. Uppskattad farsdagpresent🙂Vi fikade och myste, skönt att umgås med dem utan att ha städdag. Jag provade kläder på mor och blev glad nöjd. Skönt att det blev bra. Det började skymma, då kände vi att det var dax att bege oss hemåt. Lite trötta efter dagen och den något sena kvällen..

Skönt att komma hem❤Vi stekte ägg och prinskorv, jag och Magnus pratade igenom lite sånt som legat och skavt ett tag, skönt att det fick komma upp till ytan. 

Magnus berättade också att han kom i kontakt med en äldre man, ett medium som höll på med healing, tankestyrning, pekare ( visar det som inte syns) naturvarelser mm- Ingvar Höglund och de kom att prata om vårt hus. Han liksom alla andra som varit i vårt hus konstaterade att vårt hus är lugnet själv. Harmoni och balans samt god energi men det fanns ett enda litet ställe som det fanns antydan till sämre energi och det var i mitten på kanten av Magnus sida på sängen. Ska kolla lite närmre på det. Just den platsen har inte sagt mig något. Jag är ju endast där när jag bäddar, ska känna efter i morgon. Magnus sa innan han lade sig nu att han misstänkte att OM jag nu tycker mig känna av något i morgon, hade jag då möblerat om när han kom hem?🤪inte helt omöjligt..men som sagt, jag borde ha känt av det.

Nu har flisan gått till sitt rum, jag ska lägga ut några bilder på dagens spännande utställning b.la sedan ska jag ta ett bad tror jag. Lägga mig tidigt. 

Hoppas ni haft en bra helg ni med, vi är supernöjda. Nya krafter har fyllts på till kommande vecka och det är ju det helgen är till för till viss del. 

Önskar en fortsatt fin söndagskväll. 

Kram till alla vänner i cyberspace😘