Fredag 11/11

11. nov, 2016

Edvin spelar lite på vårt piano, Eddie, Ebba, Flisan och dagens fördelsedags"barn" sitter uppe och tittar lite på fotboll. Lite soft efter en härligt spetsad middag,maxad med b.la vitlök, doch ingen gås, de blev kvar neråt landet🤪MUMS! 

Tror Magnus känner sig nöjd med det mesta vet dock att han är ledsen över att hans yngsta inte har hört av sig. Tycker det är bedrövligt att hennes andra förälder inte kan se till att hon fick ringa upp och gratta.  Det är väl det minsta man kan begära, eller? 

Jag och flisan tassade upp och dukade fram frukost i matsalen, vet att Magnus låg uppe som ett litet barn och tjuvlyssnade på att vi skulle bli klara. Det var en glad 51-åring som satte sig vid ett vackert dukat bord. Mycket mysig frukost för Conmodus alla flickor samt husets herre. 

Jag lagade till Chiliconcarne som Magnus hade önskat sig som fördelsedagsmiddag. Den blir godare om den får stå och dra sig ett tag. Flisan blev skjutsad till skolan, Magnus ombesörjde detta medans jag fixade klart i köket. Jag duschade och gjorde mig klar till att fara in till jobbet. Lämnade min älskling ensam hemma med en stor gryta chiliconcarne UTAN lås på😀

Till La´Classe idag och det var en mycket givande dag i butiken. Solveigh kom in en sväng och då hann vi ta en kopp kaffe tillsammans allihop, annars har det varit full fart i butiken, underbart. Vi hade ju modevisning i gårkväll och faktum är att det gav  resultat. Att få visa kläderna live känns roligt.

Min älskling kom in och sa hej när han kom från frissan, så snygg❤han hade varit och handlat och var på hemväg. 

Jag låstte butiken 18 och hade en kassa som jag var supernöjd med. Med lätta steg trots halkan gick jag till bilen.

Väl hemma var mina telingar redan anlända, utom Heidi som är på Kents avskedsturné. Magnus höll på att göra vitlökssmör till baugetterna och värmde maten och faktum var att han inte rört den alls, ja kanske lite då🙃Älskar när han är lite pysslig även i köket. Vi åt och det smakade ljuvligt. Alla i vår familj äslkar ju vitlök och kryddig mat, så lyckat. Lite vila efter maten och ungarna spelade WII. Jag vispade grädde och lite persikor till det brev pricken över i. 

Vi har några älskade vänner som även de har bemärkelsedag i dag och vi säger GRATTIS till Conny Hellqvist och Ingemar Helander, puss på er.

Ingemar ska komma och hämta Signe i morgon för ett nytt jaktpass, det kommer hon att älska💋

Nu har ungarna åkt hem och vi ska nu chilla med lite spel och soffhäng. Hoppas ni haft en bra dag och att ni har en mysig kväll. I morgon är det ny arbetsdag för mig och lite trevligheter på kvällen, det ser jag fram till.

Kan bli sent i morgon så då blir det ingen blogg, då får ni ge er till tåls tills söndag.

Puss och kram kära vänner😘