Onsdag 9/11

9. nov, 2016

Älskade onsdagar, älskade kör. 💋Har varit hemma ca en timma, hunnit äta en knäckemacka och fart runt lite här hemma med lite småpyssel. Har inte varit hemma på hela dagen och så kören direkt efter så då är det alltid nått man måste fixa tills morgondagen. Tänk, det är så skönt och uppiggande att sjunga, man blir som en super trouper "strålkastare" man liksom strålar av glädje och energi😀Jag rekomenderar detta till alla. Sjunga i kör är så roligt och berikar och fyller på energin till max. Onsdagar brukar bli sent i säng. Jag har ju ett sådant arbete att jag inte behöver gå upp i svinottan utan kan ha lite sovmorgon. Börjar tidigast 10. Rätt skönt faktiskt. 

Vaknade lite tidigt idag och tassade upp, gav töserna frukost och släppte ut dem. Krmasnö, detta innebar att Ada såg ut som en Michelingubbe. Det bästa är att skölja av henne lite för det är besvärligt att plocka bort allt som fastnat i hennes tassar, mage och mustach. När hon var valp minns jag ett par tillfällen då hon var ute som jag fick bära hem henne, hon orkade inte bära sig själv med all snö som fastnat. Fick det rekomenderat att dra på lite barnolja runt nos och tassar och testade det och det funkade kanonbra men sen var hon flottig i stället🙃Sparsamt ska det var, tänk på det men som sagt funktionellt. 

Jag har varit i Lidköping och jobbat idag, det brukar vara torsdagar, åker dit i morgon med och började 12. Skjutsade flisan till skolan, därefter till Lidköping. Det var ett strålande väder, blå himmel och -3, tog lite emot att stå inne denna vackra dag men jag hann gå ett par ärenden innan jag började jobba.

Lidköping har flera mysiga små gator med likaså mysiga små butiker, kan varmt rekomendera detta till er som söker lite ombyte. Har några år besökt julmarknaden på Hällekis, kan jag också rekomendera och i samband med den åker vi ibland in till Lidköpings centrum och julhandlar. I år blir det julmarknad i Sandhem, dock lite tidigare än vi tänkt redan nu på söndag. 

Lite varor kom det att pyssla med under dagen, några kunder kom in för att kika på det vi tillhandahåller. 

Efter stängning åkte jag tillbaka till Skövde, tog en sväng in till Lidl och handlade lite inför kommande fördelsedags"barns" födelsedagsmiddag på fredag😘Han har önskat Chiliconcarne och ska han få det. 

Till Hentorp och O happy day, Christmas list mm, kaffe och småprat och Praise the lord fram till 21🤪därefter hem till vårt mysiga hem. De är så skönt att komma hem, jag älskar verrkligen vårt hus, har sagt det förrut, särkilt lugnet. Så häftigt med den frid jag känner här ute, rena hälsokuren.

Nu är de läggdax, min älskling som varit ledig idag har lagt sig. Han har varit hos mor och far och städat idag. Han är en klippa denne Magnus. Då jag är i farten med jobb fler dagar så stöttar han upp.

Ser fram till en underbar helg med mycket happenings🤩Fredag, fira Magnus som fyller 51, lördag arbete och ...hemligt än så länge, och söndag fira farsdag och julmarknad. Ja i morgon ska jag jobba först och sedan till Pims i Skövde och gå mannekäng för mitt andra jobb. Det är Champagneprovning, samt modevisning, det piggar upp det med.

En härlig dag, mår extra gott i kväll och nu ska jag tassa upp till damrummet och göra allt det där ni vet vi kvinnor gör innan läggdax, sedan krypa ner till hårbollarna❤

En godnatt och en fin morgon hoppas jag på till er alla, KRAM!