Tisdag 8/11

8. nov, 2016

Skickade efter 12 fina " riktiga" tulpanformade Whiskeyglas, hämatde ut dem idag och så lustigt för just idag stog det fina tulpaner på köksbordet när jag kom hem❤ett sånt sammanträffade. Sitter nu och provsmakar de nya glasen och de kommer att bli perfekta till vår Whiskeyprovning. Ska verkligen bli kul. 

I dag är jag mycket piggare än i går vid den här tiden. La mig i princip 21:30, helt slut, dränerad av tristess men idag efter 10 timmars sömn var jag som ett nyfött barn när jag vaknade. Gick upp vid 8 tiden, flisan fick skjuts av Niklas till skolan så hon behövde inte gå upp så tidigt. jag åt frukost och utfodrade de små, tillagade en underbar grönsaksoppa. Tog en promenad med taxarna och träffade på grannen. Vi småpratade om ditt och datt. Jag åkte in till staden och till Hanna som jobbar som frisör på la´Classe. Jag blev klippt och nöjd. I somras var jag på ett ställe i Lidköping, jag vart nöjd då med men den frisören skar i håret och det är förödande på vissa hår och givetvis i mitt. I väntan på att det håret som skars av växer ut får jag klippa det oftare, morr. Hanna var gullig och berättade hur hon tänkt, det finns en plan🤪

Tio minuter sen till jobbet men inga kor på isen. En superlugn eftermiddag, behöver inte tillägga att jag blev totalt uttråkad. men men, i morgon ska jag till Lidköping, hoppas på mer happenings där. 

Hem till mitt älskade Djursätra, snön vräkte ner på hemvägen och det la sig på vägen snabbt. Det var underbart att komma hem och se den tända ljuslyktan på trappen, tända ljus inne överallt och det doftade gott av soppa. Vi åt och spelade yatzy med flisan till efterrätt. 

En promenad nyss med Ada och Signe och nu en litet provsmak i de nya glasen. Spännande att sitta och verkligen smaka och dofta, nya smaker kom till mig andra zippen. Längtar tills den 19/11. Ser fram till helgen också då det händer lite trevligheter😀i dagarna 3. Inte samma sak utan tre helt olika saker.

Nu har min älskling tänt i spisen uppe och vi sak titta på lite TV-Lie to me. 

Hoppas ni haft en vacker dag trivsam kväll. Det har jag  och är belåten. Nu till familjen.

Puss, kram och godnatt när det blir dax för det.😘