Måndag 7/11

7. nov, 2016

Tänk vad tiden går, det är idag 2 månader sedan jag belv gipsad. Har det verkligen gått så lång tid redan? Vart tar tiden vägen? 🤨När man var liten var tiden hur lång som helst och väntade man på något var det ju en evighet tills det var dax men nu när man är vuxen bokstavligen rinner tiden iväg. Vissa dagar lite mer som sirap och vissa dagar känns banne mig som att välta en hink.

Idag har den varit som sirap, kall dessutom. Ska strax krypa ner hos min älskling som antagligen hunnit bli varm under det stora täcket. Han har lagt sig tidigt i kväll då han har ett jobbdygn framför sig. Han har varit ledig idag och hållt på med lite hemmafix till oss och Heidi. det finns en skiss för en Tv-bänk mm. 

Vaknade 6, gick upp med flisan och höll henne sällskap innan hon åkte till skolan. Jag gick upp och lade mig och somnade en timma till, rätt skönt faktiskt. Vi gick upp och åt frukost, mysigt att få ha taxyogan med min älskling idag💋Jag fick vinterdäck på min bil lagom klart tills det var dax för mig att kana/åka in till jobbet. Glad att Magnus fixar sådant utan knussel. Väglaget var verkligen halt. De stora vägarna var helt ok dock. 

Väl inne i staden var det lugnt. Vädret påverkar verkligen commersen. Dagen segade på och jag väntade på invastionen som dessvärre aldrig kom. 

Låste och åkte hem. lagade Ratatouille men och Magnus fick vara min lilla mus🤪Stekte fisk till och det funkade hur bra som helst. Mumsade i oss och som vanligt på tok för mycket.

Jag röjde undan i köket, rörde ihop en ladddning med Crunchy, Magnus duschade och gick och lade sig, nu är det min tur. helt otroligt trött i kväll.

Ska bli skönt att komma i säng tidigt. Er dag har kanske som min varit vit och kylig men ändå behaglig på sitt sätt. 

Önskar er en bra dag i morgon och en godnatt, kram😘