Fredag 4/11

4. nov, 2016

Så olika dagar kan vara. Till skillnad från i går, sitter jag först nu på kvällen. Visst satt jag vid min något försenade lunch men nu är det avkoppling utan frustration. En dag full av det som brukar fylla mina lediga dagar, inte mig emot men som sagt kontraster till gårdagen. 

Varför vaknar jag kl 7 på morgonen? Ibland tidigare typ runt 6 oftast somnar jag om en timma och vaknar klockat 7. Det är väl så att min timer anser det att jag sovit tillräckligt. När jag har dagar då jag inte börjar förrän 12 så vore det ok att sova till halv 8 kan jag ju tycka🤨Vi kräver olika även sömnmässigt. Har väl ärvt tidig morgonar av min far, till skillnad från mor som är en riktig 7 sovare😀

När jag vaknade i morse vet ni ju redan, var inte hungrig alls, de blev ett ägg och en kopp kaffe. Älskar vårt kaffe. är lite bortslämd på kaffefronten och det resulterar i att man blir kräsen och näst intill kräks av automatkaffe samt dåligt bryggkaffe. 

Bäddade och damsög hela vårt stora hus, phu..en etta med kokvrå, vad var det för fel med det?🤪

Iväg till ICA Kvantum och gjorde div inköp åt mor och far, begav mig dit och röjde runt med sängkläder, damsugare, disktrasa mm. Di gamle predikade helgens kommnade väder och det ser ut som vargavintern är på intåg, Kung Bore drar in med buller och bång i vårt rike. Jag hälsar honom välkommen och göre mig beredd..

Hämtade upp flisans farmor Olga på stationen, vi åkte hem och åt lite eftermiddagsfika som också blev min lunch. Trevligt att träffa henne, det var länge sedan nu. Efter en lugn eftermiddag skjutsade jag in henne till bussen i Skövde, därefter hem och började med middagen. Min älskling väntades hem runt 19. Vi skulle åkt hem till Lotta och Conny men då Magnus var sen och ska börja jobba 03 i natt så beslutade vi att ses på söndag i stället. 

En jvart sen kom mannen från vidderna och slg sig ner vid det dukade bordet. Vi åt, det var gott att se honom❤Kvällen tillsammans rundades av i whiskeyrummet med ett glas vin och Björn Afzelius. Nu har Magnus lagt sig och jag sitter och inväntar ungdomarna som är påväg upp hit från Göteborg. 

En mycket skön och avkopplande kväll, tyst, lugnt och oerhört fridfullt. Älskar detta, njutbart🤩 I morgon är jag ledig och har ingenting mer på agendan än att prova mina gympaskor, köra ett pass på Viking, inga fler undanflykter, nu får det vara nog med att förhala. 

Hoppas ni haft en vecka som ni är nöjda med, att ni har en skön fredagkväll med det ni valt att göra. 

Nu ska jag gosa med mina små vovvar, blir inte uppe allt för länge. Min älskling har lagt sig sedan en timma, tur att han kan somna så lätt. 

Godnatt och sov gott. Vi får väl se om det är skidväder i morgon, det var ju utlovat🙃

Natti natti