Onsdag 2/11

2. nov, 2016

Tänk då var den första vita dagen redan gången. Trodde inte att det skulle bli så tidigt. Vaknade tidigt, runt 6 tiden men låg och drog mig till 7 snåret. Rullade upp gardinen och yes, SNÖ🤩

Jag börajde 12 idag så jag hade en skön avkopplande förmiddag. Frukost och jag njöt även idag av min omöblering i köket. Tvättade undan, min syster kom och vi pratade igen mors 80-års dag, julen mm. Det var längesedan vi sågs. Hon bor ju i Linghem-Linköping och det är ju inte i närheten direkt🤭Hon skulle till Skara och hålla föredrag och passade på att ta en kopp kaffe här på Djursätra. En lite motsträvig promenad med Ada och Signe innan jag begav mig till jobbet.

När första kylan kommer är man alltid lika förvånad, vad kommer det sig? Liksaå med första snön. Har inte satt  på vinterdäckännu och ska till Lidköping i morgon men de stora vägarna är oftast bra trots ev minus grader.

Det var en lugn dag. Stängde 18 och åkte hem till pojkarnas pappa för lite prat om de små liven🤪man behöver ha lite prat om barnen även om de blivit stora någon gång i böand och nu var det längesedan. Vi kommer mycket bra överens och det är underbart. 

Hem till min älskling som redan var hemma och som är ledig i morgon. Han hade satt på bastun och det hade jag allt längtat till halva dagen, så frusen. Vi åt kvällsmat, bastade och nu är det chilltid med spel och blogg, strax lite tv- Lie to me.

Gosiga nyheter på jobbet är dagens bild, någon kanske får en julklapp med lurvigt innehåll🤪

Hoppas ni haft en bra dag, rullat en snöboll kanske. 

Önskar en godnattsömn, kram💋